aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΤα νεότερα για Ουζόχο - Παναγή, ο Κυριακίδης και το παράθυρο μετεγγραφής

Τα νεότερα για Ουζόχο – Παναγή, ο Κυριακίδης και το παράθυρο μετεγγραφής

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Δεν υπάρχει… Η κακοδαιμονία με τους τραυματισμούς που έχει «χτυπήσει» την Ομόνοια το τελευταίο διάστημα δεν έχει τέλος. Το ένα χτύπημα μετά το άλλο. Χθες, με λίγες ώρες διαφορά, αποχώρησαν τραυματίες από τα παιχνίδια της Εθνικής τους, οι Ουζόχο και Παναγή, οι τερματοφύλακες του «τριφυλλιού». Το πρόβλημα του Νιγηριανού είναι αρκετά ανησυχητικό. Ο Ουζόχο, λοιπόν, αποχώρησε τραυματίας από το φιλικό παιχνίδι της Νιγηρίας με τη Βραζιλία (1-0) που έγινε στη Σιγκαπούρη. Ο τραυματισμός, βάσει της εικόνας από τους τηλεοπτικούς δέκτες, φαίνεται να είναι σοβαρός αφού στην προσγείωσή του, μετά από εναέρια μονομαχία με τον Κασεμίρο αφού έκανε έξοδο, φάνηκε να γυρίζει το γόνατό του.

Διαβάστε επίσης: To μήνυμα του Ντάρμπισαϊρ στον Ουζόχο (pic)

Σε μια τόσο σημαντική στιγμή στην καριέρα τού 21χρονου διεθνούς τερματοφύλακα, να βρεθεί αντίπαλος της Βραζιλίας έστω και σε φιλικό ματς, η τύχη του έπαιξε άσχημο παιχνίδι. Μια αρνητική εξέλιξη για τον ίδιο αλλά και για την Ομόνοια. Πλέον, οι πράσινοι βρίσκονται σε αναμμένα κάρβουνα, η αγωνία χτυπά κόκκινο, για το μέγεθος της ζημιάς που υπέστη ο Ουζόχο. Πληροφορίες έφεραν τον 21χρονο άσο να περνά από MRI και εντός της ημέρας θα γνωστοποιηθούν τα αποτελέσματα.

Διαβάστε επίσης: «Κλαίει» ο Ουζόχο: «Σκέφτηκα ότι θα πέσουν… πίσω σύντομα ξανά»

Την ίδια ώρα, οι πληροφορίες από την Ισπανία, λίγη ώρα μετά τον τραυματισμό του Ουζόχο, δεν ήταν καλές. Όπως σημείωσε η ιστοσελίδα της «Αs», απ’ όπου προκύπτει ενδιαφέρον καθώς ο 21χρονος άσος ανήκει στη Λα Κορούνια, αναφέρει ότι ο Ουζόχο οδηγήθηκε σε νοσοκομείο για ιατρική περίθαλψη και ότι έχει σπασμένο πόδι. Εφόσον επαληθευθεί κάτι τέτοιο, σημαίνει ότι ο διεθνής τερματοφύλακας θα μείνει για μεγάλο χρονικό διάστημα εκτός αγωνιστικής δράσης.

Σε μια τέτοια περίπτωση, που στην Ομόνοια απεύχονται, ενδέχεται να οδηγηθούν σε απόφαση για ένταξη στο ρόστερ άλλου τερματοφύλακα αφού της το επιτρέπει κανονισμός στην Προκήρυξη του πρωταθλήματος. Δηλαδή όταν αποδεδειγμένα προκύψει σοβαρός τραυματισμός τερματοφύλακα και θα διαγραφεί από τον Κατάλογο που έχει δηλωθεί στην ΚΟΠ, δίνεται το δικαίωμα αντικατάστασής του.

Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής, παρά την απογοήτευσή του, θέλησε λίγες ώρες μετά να στείλει μήνυμα ελπίδας και αισιοδοξίας με ανάρτησή του στο Instagram. «Περπατώντας ανάμεσα στους τοίχους σκέφτηκα ότι θα πέσουν, αλλά ο Ιησούς δεν με απογοητεύει. Σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές σας. Θα δείτε έναν πιο ισχυρό Ουζόχο όταν επιστρέψω σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα», έγραψε ο Νιγηριανός τερματοφύλακας.

Δεν έφτανε ο τραυματισμός του Ουζόχο, λίγες ώρες αργότερα προέκυψε νέο πρόβλημα αυτή τη φορά για τον Παναγή, τον δεύτερο τερματοφύλακα του «τριφυλλιού». Αποχώρησε τραυματίας πριν ολοκληρωθεί το πρώτο ημίχρονο του αγώνα της Κύπρου με τη Ρωσία. Το πρόβλημα είναι στο γόνατο του αριστερού ποδιού και η σοβαρότητά του θα ξεκαθαρίσει αφού περάσει από ιατρικές εξετάσεις. Με τα δεδομένα που προέκυψαν, είναι πιθανό η Ομόνοια να πάει στο ντέρμπι με την Ανόρθωση με τον τρίτο τερματοφύλακά της, τον Χαράλαμπο Κυριακίδη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ