aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΤα νέα του Αραούζο…

Τα νέα του Αραούζο…

Στην Ομόνοια αναμένουν τα νέα από τον Τζαΐλσον Αραούχο. Ο Βραζιλιάνος μπακ μετέβη στην πατρίδα του μαζί με τον εκπρόσωπό του, για να πάρει την ελευθέρα του από την Γκρέμιο Ανάπολις για να γίνει εφικτή η εγγραφή του στην Ομόνοια. Από τη στιγμή που δεν μπόρεσε να υπάρξει λύση εξ αποστάσεως, κρίθηκε αναγκαίο να μεταβεί εκεί για να δώσει ένα τέλος. Η πλευρά του Αραούχο διαβεβαίωσε την Ομόνοια από την αρχή ότι δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας, απομένει να επιβεβαιωθεί άμεσα και να ανακοινωθεί η σύναψη συνεργασίας με τον Βραζιλιάνο ακραίο αμυντικό.

Εφόσον κυλήσουν όλα ομαλά, ο Αραούζο θα πρέπει το συντομότερο δυνατό να επιστρέψει και πάλι στις προπονήσεις του «τριφυλλιού», με τον Χριστοδούλου να τον αναμένει τις προσεχείς μέρες στην Πολωνία. Εξάλλου, περί τα μέσα της προετοιμασίας στην Πολωνία αναμένεται να ενσωματωθεί με την ομάδα ο Γουϊλιαμ Σοάρες. Ο Βραζιλιάνος στόπερ, που ακολουθούσε την προετοιμασία της Χάποελ Μπερ Σεβά, πήρε σχετική άδεια και μέχρι τις 25 του μήνα θα βρίσκεται στο «Ρέμες».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ