aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΤα νέα πρόσωπα στην άμυνα και ο Μαργκάσα

Τα νέα πρόσωπα στην άμυνα και ο Μαργκάσα

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Καρλίτος, Κατελάρης και Φραγκέσκου επέστρεψαν και Παναγή, μετά από εθνικές υποχρεώσεις προπονούνται πλέον στο «Ηλίας Πούλλος».

Ενόψει του σαββατιάτικου αγώνα με τη Δόξα στο ΓΣΠ, ο Τζον Κάρβερ δεν υπολογίζει τον Δημήτρη Χριστοφή, ενώ σήμερα θα διαφανεί εάν ο Ονησίφορος Ρουσιάς θα είναι έτοιμος για να συμπεριληφθεί στην αποστολή. Ο Άγγλος τεχνικός θα δώσει έμφαση στην τακτική ενόψει του ματς του Σαββάτου με τη Δόξα.

Οι αλλαγές θεωρούνται δεδομένες. Ιδιαίτερα μεσοαμυντικά θα είναι μαζεμένες. Δημήτρης Κωνσταντινίδης και Άρης Σοϊλέδης έχουν τον πρώτο λόγο για τα άκρα της άμυνας, θέση στα στόπερ διεκδικεί ο Λούκας Βύντρα.

Στη μεσαία γραμμή θα μετακινηθεί ο Ρενάτο Μαργκάσα, εκεί που είναι η φυσική του θέση και μπορεί να δώσει λύση στο κενό που παρουσιάστηκε στα προηγούμενα ματς. Τη θέση του τραυματία Χριστοφή αναμένεται να πάρει ο Κίλιαν Σέρινταν, παρόλο που υποψηφιότητα θέτει και ο Κύπρου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ