aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΤα μηνύματα που έστειλε η Ομόνοια και τα θετικά στοιχεία

Τα μηνύματα που έστειλε η Ομόνοια και τα θετικά στοιχεία

Τέλος στο αρνητικό σερί σε ντέρμπι έβαλε η Ομόνοια! Νίκησε την ΑΕΚ (1-0) στο ΓΣΠ, σε ένα υψίστης σημασίας γι’ αυτήν ματς και έστειλε το μήνυμα ότι θα παλέψει μέχρι τέλους για την υλοποίηση των στόχων της. Η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου έδωσε συνέχεια στην καλή εμφάνιση του δεύτερου ημιχρόνου στο ματς κυπέλλου με τον Απόλλωνα, την περασμένη Τετάρτη και έδειξε ότι βρίσκει τα πατήματά της βαδίζοντας σιγά-σιγά στο σωστό δρόμο.

Διαβάστε επίσης: «Ενδιαφέρον από την Ομόνοια για τον Μπαγιάλα»

Δεν είναι ότι το «τριφύλλι» έθελξε με την απόδοσή του, αλλά σε γενικές γραμμές η αγωνιστική του παρουσία ήταν ελπιδοφόρα. Οι παίκτες που επιλέχθηκαν να ιδρώσουν την πράσινη φανέλα κατέθεσαν ψυχή και πάθος από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό και ήταν από τις λίγες φορές που κατάφεραν να σκοράρουν πρώτοι κρατώντας παράλληλα ανέπαφη την εστία τους. Ο προπονητής της Ομόνοιας απένειμε τα εύσημα σε όλους, όμως φρόντισε να τους στείλει και ένα μήνυμα ενόψει της συνέχειας: «Δεν είμαι ικανοποιημένος από μια καλή εμφάνιση, από μια νίκη. Η απόδοσή μας πρέπει να είναι καθημερινά καλύτερη, να κυμαίνεται σε ψηλά επίπεδα συνεχώς. Αυτό πρέπει να μας γίνει αυτοσκοπός».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ