aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΤα λένε για το χρέος, διοίκηση και Θύρα 9

Τα λένε για το χρέος, διοίκηση και Θύρα 9

Η Θύρα 9 εξέδωσε την πιο κάτω ανακοίνωση, μέσω της οποίας ενημερώνει ότι έχει διευθετηθεί συνάντηση με το διοικητικό συμβούλιο της Ομόνοιας, ώστε να γίνει ενημέρωση για την οικονομική κατάσταση του Συλλόγου.

Αναλυτικά: «Αδέλφια της Θύρα 9 περήφανε Πράσινε Λαέ, τα όσα ακούγονται τις τελευταίες μέρες για την οικονομική κατάσταση που βρίσκετε το σωματείο μας δεν θα μπορούσαν σε καμιά περίπτωση να μας αφήσουν ασυγκίνητους. Για αυτό τον λόγο έχουμε ζητήσει λεπτομερή ανάλυση του χρέους, του προϋπολογισμού και των νέων δανείων του σωματείου μας. Σε συνάντηση τις επόμενες μέρες της Γραμματείας της Θύρα 9 με το Διοικητικό Συμβούλιο της ομάδας μας θα μας δοθεί η ενημέρωση για τα πιο πάνω, θα απαντηθούν οι ερωτήσεις μας και θα βγάλουμε τα δικά μας συμπεράσματα.

Θεωρούμε τη διαφάνεια ένα πολύ σημαντικό κομμάτι για τη λειτουργία του σωματείου μας, αλλά και για οποιεσδήποτε μελλοντικές κινήσεις θα γίνουν από οποιαδήποτε πλευρά. Επίσης θεωρούμε ότι ο Πράσινος Λαός έχει δικαίωμα να γνωρίζει την πραγματική κατάσταση που βρίσκετε η ομάδα μας, αλλά και να είναι μέρος των αποφάσεων για την επόμενη μέρα. Ακόμη θεωρούμε καθήκον μας όσα θα λεχθούν πίσω από τις κλειστές πόρτες να μην τα κρατήσουμε για εμάς αλλά να τα μεταφέρουμε αυτούσια προς τον κόσμο της Ομόνοιας.

Ως εκ τούτο καλούμε τα στελέχη μας, τα μέλη μας και ολόκληρο τον Πράσινο Λαό σε ανοικτή συγκέντρωση την ερχόμενη Τετάρτη η ώρα 19:00 στον Κεντρικό. Στη συγκέντρωση θα γίνει πλήρης ενημέρωση για όσα θα λεχθούν στη συνάντηση με το Διοικητικό Συμβούλιο, θα υπάρξει παρουσίαση του χρέους, του προϋπολογισμού και των νέων δανείων όπως ακριβώς θα μας δοθούν και θα κλείσουμε με απόψεις και εισηγήσεις για τις μελλοντικές κινήσεις που πρέπει να γίνουν. Μια ζωή Ομόνοια – Μια ζωή Θύρα 9.

Υ.Γ 1 – Απόψε η ώρα 19:00 η κοπή της Βασιλόπιττάς στον Κεντρικό, θα ακολουθήσει τόμπολα με πλούσια δώρα. Στηρίζουμε το σπίτι μας.

Υ.Γ 2 – Αύριο στήνουμε ακόμα ένα πάρτυ στα τσιμέντα του Μακαρείου και φεύγουμε με το τρίποντο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ