aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑ«Τα λάθη απαγορεύονται…»

«Τα λάθη απαγορεύονται…»

Νέα εβδομάδα, συγκεκριμένος στόχος, όπως σημειώνει η οπαδική ιστοσελίδα της Ομόνοιας, omonoianews.com.

To δημοσίευμα:

“Νέα εβδομάδα, συγκεκριμένος στόχος. Η ΟΜΟΝΟΙΑ μπαίνει στη τελική ευθεία της προετοιμασίας της για το μεγάλο ματς της Πέμπτης όπου θα προσπαθήσει να ανατρέψει τα εις βάρος της δεδομένα. Το σκορ του πρώτου παιχνιδιού δεν ήταν αυτό που θέλαμε, αλλά σίγουρα δεν προδικάζει ποια ομάδα θα βρεθεί στον τρίτο προκριματικό του Γιουρόπα Λιγκ. Ολόκληρο το πράσινο οικοδόμημα λοιπόν συγκεντρώνεται στο παιχνίδι της Πέμπτης ξέροντας πως από αυτό εξαρτάται.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι η καλύτερη ομάδα από τις δύο, μπορεί να χάσαμε στην Ιερουσαλήμ, αλλά η εικόνα του ματς αυτό μας έδειξε. Το σκορ του πρώτου αγώνα δεν είναι αντιπροσωπευτικό όσων είδαμε κατά τη διάρκεια του 90λέπτου αφού η ΟΜΟΝΟΙΑ είχε πιο κλασσικές ευκαιρίες. Έπαιζε επίσης εκτός έδρας, κάτι που σημαίνει πως δεν επιτέθηκε όσο δυνατά θα πράξει στη Λευκωσία. Χάσαμε το πρώτο ματς, η Μπεϊτάρ όμως δεν είναι φόβητρο και πρέπει να μπει στη θέση της.

Με όσα λέμε πιο πάνω προφανώς, δεν υπονοούμε πως είναι εύκολη υπόθεση η ανατροπή. Θα χρειαστεί μπόλικη υπομονή και επιμονή, θα χρειαστεί και αυξημένη συγκέντρωση στα μετόπισθεν. Τα λάθη απαγορεύονται, η αποτελεσματικότητα επιβάλλεται. Πάμε για ένα γρήγορο γκολ που θα ακυρώσει αυτό της Ιερουσαλήμ, αλλά αν δεν έρθει, να μην ξεχνάμε πως η πρόκριση κρίνεται στα 90 λεπτά. Ακόμα κι αν δεχτούμε τέρμα, δεν είναι αδύνατο να δεχθεί τρία η Μπεϊτάρ που είδαμε πριν κάποια βράδια”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ