aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΤα καθήκοντα που θα έχει ο Νεόφυτος Λάρκου στην Ομόνοια

Τα καθήκοντα που θα έχει ο Νεόφυτος Λάρκου στην Ομόνοια

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Ο Νεόφυτος Λάρκου τερμάτισε τις συμβατικές υποχρεώσεις του με την ΚΟΠ (ήταν προπονητής στην Εθνική Νέων) και πλέον άνοιξε ο δρόμος για να οριστικοποιηθεί η συμφωνία με την Ομόνοια και να ανακοινωθεί επίσημα.

Διαβάστε επίσης: Τον Νεόφυτο Λάρκου όμως, κανείς…

Ο Λάρκου, που διετέλεσε προπονητής της Ομόνοιας (15 Απριλίου 2011-18 Σεπτεμβρίου 2012), αυτή τη φορά θα έχει τον τίτλο του Αθλητικού Διευθυντή. Τα καθήκοντα του 52χρονου τεχνικού θα είναι πολύπλευρα.

Διαβάστε επίσης: Ο Λάρκου ξανά στο «Ηλίας Πούλλος», παρουσιάζεται από το Δ.Σ.

Πρωτίστως, θα έχει να κάνει με την οργάνωση και λειτουργία του ποδοσφαιρικού τμήματος. Επιπλέον, θα έχει εμπλοκή στα του προγραμματισμού σε συνεργασία με τον προπονητή, το σκάουτινγκ, τον πειθαρχικό έλεγχο και τα της Ακαδημίας.

Διαβάστε επίσης: Ο Λάρκου επιστρέφει στην Ομόνοια ως Αθλητικός Διευθυντής!

Η ανακοίνωση της συμφωνίας Ομόνοιας και Λάρκου θα προκύψει λογικά μέσα στο επόμενο 48άωρο. Όσον αφορά στις μετεγγραφές Ιανουαρίου, ο Αναστασίου έκανε ήδη την έρευνά του και κατέληξε σε κάποιες επιλογές, οπόταν ο Λάρκου θα αρχίσει να δουλεύει για το καλοκαίρι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ