aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΤα καυστικά σχόλια για Παπασταύρου – Μπεργκ και τις μετεγγραφές που δεν έγιναν

Τα καυστικά σχόλια για Παπασταύρου – Μπεργκ και τις μετεγγραφές που δεν έγιναν

Έσωσε την παρτίδα στις καθυστερήσεις με το γκολ ισοφάρισης του Τζόρντι Γκόμεθ η Ομόνοια, όμως η πικρή πραγματικότητα για το «τριφύλλι» είναι πως το ισόπαλο 1-1 στο «Στέλιος Κυριακίδης» αποτελεί βήμα σημειωτόν στην προσπάθειά τους για διατήρηση των κεκτημένων.

Οι πράσινοι μετρούν μόλις μία νίκη στα τελευταία πέντε παιχνίδια πρωταθλήματος, η διαφορά από την κορυφή είναι στους οκτώ βαθμούς με τον πρωτοπόρο Απόλλων να έχει παιχνίδι λιγότερο. Η κατάσταση άρχισε να ζορίζει επικίνδυνα για τους περσινούς πρωταθλητές με τη «μάχη» να προμηνύεται καυτή όχι μόνο σε ότι αφορά το στέμμα του πρωταθλητή, αλλά και στην είσοδο της πρώτης εξάδας.

Το ισόπαλο 1-1 με την Πάφος FC έδωσε το έναυσμα στους φίλους της Ομόνοιας για έντονη κριτική στους επίσημους λογαριασμούς της ομάδας. Από τα «πυρά» δεν ξεφεύγει κανείς. Από τον πρόεδρο Σταύρο Παπασταύρου, μέχρι τον Χένινγκ Μπεργκ και τους ποδοσφαιριστές. Πάντως, τα περισσότερα στρέφονται προς τη διοίκηση και την τεχνική ηγεσία και αιτία είναι η καθυστέρηση στις μετεγγραφές.

Μερικά από τα σχόλια των φίλων της Ομόνοιας

«Αν νομίζετε κύριοι ότι με ένα πρωτάθλημα που δώσατε στο κόσμο, που ούτε αυτό δεν μπόρεσε να το απολαύσει να πηγαίνει γήπεδο λόγο κορωνοϊού και δύο εξοδους σε ομίλους της Ευρώπης την οποία μια χρόνια μπόρεσε να πάει στο γήπεδο ο κόσμος της Ομόνοιας είστε γελασμένοι! Ο κόσμος της Ομόνοιας αξίζει πολύ περισσότερα και ακόμη αυτά που του δώσατε σε αυτά τα δύο χρόνια είναι μια σταγόνα στον ωκεανό χαράς, περιμένει να δει την ομάδα του να μεγαλώνει και όχι να καταστρέφουν ότι έχτισαν σε δύο χρόνια. Κάθε ένας πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες του και να βάλει την ομάδα ξανά στο σωστό δρόμο που ονειρεύεται ο κάθε Ομόνοιατης! Πάμε Ομόνοια».

«Έναν να την κουντά μέσα, τίποτε άλλο».

«Κλείστο το και κανεί. 200 κόρνερ δεν θα βάλουμε τέρμα. Το ίδιο τζιαι με τα φάουλ. Κανεί τζιαι επονίσαμεν τα μάθκια μας».

«18 κόρνερ και 13 φάουλ και δεν κατάφερες να τους απειλήσεις. Μεν μου λαλείτε για τζίνους που έλειπαν».

«1η του Γενάρη έπρεπε να ανακοινώσει δύο παίκτες και όχι να καρτερά. Οι ίδιοι με δηλώνεις τους λένε πως ο προγραμματισμός δεν σταματά».

«Where are you (που είσαι) Σταύρος Παπασταύρου;».

«Αφήστε τα πέναλτι, πονούμε τα μάθκια μας, ένεν εμφάνιση τούτη. Ενισχύστε την ομάδα τζιαι μεν αφήνετε τον κάθε ανύπαρκτο να μιλά».

«Φέρτε τον Τορναρίτη να κουμαντάρει, μιας τζιαι ψουμνήζουμεν μόνο που το παντοπωλείων του».

«Εννέα απόντες. Δεν ήταν ο Μπεργκ το πρόβλημα σήμερα αλλά αυτοί που αγωνιστήκαν δεν έδωσαν την ψυχή τους. Έπαιξαν χωρίς πάθος. Δεν μπορούσε ο Μπεργκ να βοηθήσει από τον πάγκο με τις επιλογές που είχε. Οι καλύτεροι ήταν αυτοί που έπαιζαν».

«Ομάδα χωρίς πάθος, χωρίς νεύρο, χωρίς προσανατολισμό στο γήπεδο. Αλήθεια, υπάρχει πρόεδρος; Επίσης, από την ομάδα μόνο φεύγει κόσμος. Λάρκου, Ντούρις… υπάρχει θέληση να αλλάξει κάτι; Θα φέρουν παίκτες που θα κάνουν τη διαφορά; Εδώ ο κύριος Μπεργκ ξαφνιάστηκε όταν του είπαν ότι σε πέντε ματς έχουμε μόνο μία νίκη».

«Μπράβο στα παιδιά, ισοφάρισε η ομάδα εκεί που καίει. Το πάλεψαν μέχρι τέλους. Σίγουρα θέλουμε παίκτες κυρίως εκεί που σκάζει η μπάλα έξω που το τετράγωνο και τρώμε γκολ κάθε αγώνα και έναν φορ κλάσης μπροστά».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ