aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΤα έχει ανάγκη και από τους άλλους

Τα έχει ανάγκη και από τους άλλους

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Ο Γουίλιαμ Σοάρες πέτυχε προχθές τα πρώτα του δυο γκολ με τη φανέλα της Ομόνοιας και έγινε ο ένατος σκόρερ της ομάδας (δυο γκολ επιτεύχθηκαν από αντίπαλο, Μοϊσόφ και Βούρος). Πρώτο σκόρερ της Ομόνοιας παραμένει ο Ματ Ντέρμπισαϊρ με 6 γκολ. Ο Άγγλος, ως γνωστόν, τραυματίστηκε και τον επόμενο ένα μήνα δεν θα είναι στη διάθεση του Πάμπου Χριστοδούλου. Πλήγμα για τους πράσινους, που έχασαν τον πρώτο τους σκόρερ, την πιο αξιόπιστη λύση στο σκοράρισμα. Στο προχθεσινό ματς τη λύση έδωσε ο Βραζιλιάνος στόπερ με δυο κεφαλιές.

Είναι ξεκάθαρο πως, η Ομόνοια έχει τεράστια ανάγκη τα γκολ και από άλλους ποδοσφαιριστές, κυρίως τους μεσοεπιθετικούς της. Η συμβολή των Κανού, Χριστοφή, Γκονσάλες, Αντόνια και Αλεξ Σοάρες θα πρέπει να είναι μεγαλύτερη. Όπως, επίσης, του Ράφα Λόπες. Είναι ξεκάθαρο πως δεν έχει το εύκολο γκολ ο Πορτογάλος, όμως τώρα θα επωμιστεί το βάρος στο σκοράρισμα ως κεντρικός επιθετικός και επιβάλλεται να γίνει πιο αποτελεσματικός. Μόνο έτσι θα μπορέσει η Ομόνοια να κυνηγήσει βαθμούς στη συνέχεια, γιατί ναι μεν η άμυνά της αποτελεί την αχίλλειο πτέρνα, όμως θα πρέπει να γίνει πιο αποτελεσματική.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ