aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΤα δύο σενάρια στο μυαλό του Πέτεφ

Τα δύο σενάρια στο μυαλό του Πέτεφ

Η προετοιμασία της Ομόνοιας για το ματς με τον Ερμή, που θα γίνει το Σάββατο στο ΓΣΠ, συνεχίζεται. Ο Ιβάιλο Πέτεφ, την ώρα που μετρά την επάνοδο του Δημήτρη Χριστοφή, ο οποίος θα καλύψει τη δεξιά πλευρά της μεσοεπιθετικής γραμμής, πονοκεφαλιάζει για τον αντικαταστάτη του Ρενάτο Μαργκάσα.

Διαβάστε επίσης: «Ένας από τους καλύτερους ελεύθερους στόχους»

Δεν υπολογίζει και τον Νίκανδρο Μπρέεφελντ, που επίσης συμπλήρωσε τρεις κίτρινες κάρτες (όπως και ο Δημητρίου), με αποτέλεσμα να είναι μειωμένες οι επιλογές του για τις θέσεις των ανασταλτικών μέσων. Αποτελεί ερωτηματικό ποιος θα κληθεί να πλαισιώσει τον Άλεξ Σοάρες.

Διαβάστε επίσης: Ο Σεμέδο, ο στόπερ και οι αποχωρήσεις

Το πρώτο σενάριο φέρει τον Χέντβιχες Μαντούρο να καλύπτει το κενό και το άλλο τον Φάνο Κατελάρη να μετακινείται στη μεσαία γραμμή και δίπλα στον Γουίλιαμ Σοάρες να αγωνίζεται ο Λουκάς Βύντρα, για πρώτη φορά μετά την επανεγγραφή του. Μέσα από τις προπονήσεις θα καταλήξει ο Πέτεφ για την επιλογή στη συγκεκριμένη θέση αλλά και γενικότερα για το αρχικό σχήμα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ