aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΤα δύο πρόσωπα που «συνδέουν» Ομόνοια και Γάνδη

Τα δύο πρόσωπα που «συνδέουν» Ομόνοια και Γάνδη

Αντίστροφα κυλά ο χρόνος για την ευρωπαϊκή πρεμιέρα της Ομόνοιας, με αντίπαλο τη Γάνδη στο Βέλγιο, για τα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ. Οι πράσινοι μπαίνουν στο κλίμα της αναμέτρησης παρουσιάζοντας δύο πρόσωπα που εργάστηκαν και στις δύο ομάδες.

Δύο πρόσωπα συνδέουν την Ομόνοια και την Γάνδη, τα οποία βρέθηκαν και στις δύο ομάδες, ο ένας από το πόστο του προπονητή και ο άλλος ως ποδοσφαιριστής.

Ο ένας εκ των δύο είναι ο ιδιαίτερα αγαπητός στην οικογένεια της Ομόνοιας, Χενκ Χάουαρντ. Ο Ολλανδός πολύπειρος προπονητής κάθισε στον πάγκο της Γάνδης από τον Ιούλιο μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2000 και ακολούθως μερικούς μήνες αργότερα ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Ομόνοιας, τον Δεκέμβριο του ιδίου έτους.

Στις δύο ομάδες βρέθηκε και ο Βέλγος ακραίος αμυντικός, Στιν Βρέμεν. Ο Βρέμεν διένυε τα πρώτα στάδια της ποδοσφαιρικής του καριέρας όταν το 1997 «μετακόμισε» από τη Μέχελεν στη Γάνδη. Έμεινε εκεί για δύο χρόνια πριν τον αποκτήσει η Ουτρέχτη. Περίπου δέκα χρόνια αργότερα, τον Ιανουάριο του 2006, η Ομόνοια απέκτησε τον Βρέμεν από την Φίτεσε. Η θητεία του στην κυπριακή ομάδα ήταν σύντομη, αφού το επόμενο καλοκαίρι αποχώρησε για την Ντεν Χάαγκ.

Vremen 1

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ