aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΤα δύο must του «τριφυλλιού»

Τα δύο must του «τριφυλλιού»

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ

Όταν έγινε η κλήρωση του πρωταθλήματος, οι περισσότεροι πίστευαν ότι η Ομόνοια μπορούσε να κάνει ακόμη και το 5Χ3 στις πρώτες πέντε αγωνιστικές, αφού φαινομενικά είχε ένα βατό πρόγραμμα. Κάτι τέτοιο όμως δεν κατέστη δυνατό, γιατί το «τριφύλλι» απώλεσε βαθμούς στα πρώτα τέσσερα παιχνίδια που ήταν το φαβορί και έπρεπε να κερδίσει.

Παρόλα αυτά, διατήρησε το αήττητο του και βλέπει τη συνέχεια με μεγαλύτερη αισιοδοξία, μετά και την πειστική εμφάνιση στο τελευταίο χρονικά ματς με αντίπαλο τον Εθνικό Άχνας. Η ομάδα του Τζον Κάρβερ θα επιδιώξει στο σαββατιάτικο παιχνίδι κόντρα στην Καρμιώτισσα στο ΓΣΠ, να βελτιώσει ακόμη περισσότερο την αγωνιστική της εικόνα και να την συνδυάσει με το ποθητό αποτέλεσμα.

Ενδεχόμενη νίκη με καλή παρουσία, θα τονώσει το ηθικό των ποδοσφαιριστών ενόψει των δύο σερί ντέρμπι που θα ακολουθούν με Απόλλωνα στο Τσίρειο και Ανόρθωση στο ΓΣΠ, και παράλληλα θα χαροποιήσει και τον κόσμο του «τριφυλλιού» που βρίσκεται πάντα στο πλευρό της ομάδας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ