aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑ«Τα χρήματα κανενός επενδυτή δεν πρόκειται να φέρουν επιτυχίες εάν…»

«Τα χρήματα κανενός επενδυτή δεν πρόκειται να φέρουν επιτυχίες εάν…»

Aνακοίνωση εξέδωσαν πέντε οργανωμένα σύνολα της Ομόνοιας, μέσω της οποίας καλούν τον κόσμο σε ενότητα και όχι με αντιδράσεις…

Διαβάστε επίσης: Πως μπορεί νομικά να δημιουργήσει ομάδα η Θύρα 9

«Μετά την πάροδο αρκετών μηνών και τη διεξαγωγή τριών Συνελεύσεων, η Ομόνοια έχει ξεκινήσει νέο τρόπο λειτουργίας, διαφορετικό από το μοντέλο που χρησιμοποιούσε για δεκαετίες. Η Γενική Συνέλευση με πλειοψηφική απόφαση  έχει δώσει εντολή στο Διοικητικό Συμβούλιο, να παραχωρήσει τη διαχείριση του ποδοσφαιρικού τμήματος, για συγκεκριμένη χρονική διάρκεια, στην εταιρία της οποίας θα ηγείται ο κ. Σταύρος Παπασταύρου.

Διαβάστε επίσης: Παρελθόν οι πρώτοι δύο από την Ομόνοια

Οποιαδήποτε απόφαση κι αν προέκυπτε από την πλειοψηφία των μελών της Γ.Σ θα έπρεπε να ήταν σεβαστή από όλους . Με αυτό τον τρόπον προκύπτει η ενότητα και όχι με αντιδράσεις . Αυτό έχουμε μπροστά μας και αυτό καλούμαστε να στηρίξουμε. Ο ρόλος μας είναι να είμαστε δίπλα στη ομάδα μας, πιστοί στρατιώτες και ο κάθε ένας με  τον  τρόπο του να βοηθήσουμε την Ομόνοια μας να επανέλθει  εκεί που τις αξίζει.

Διαβάστε επίσης: Η… διαλυμένη Ομόνοια ξεπέρασε τον ΑΠΟΕΛ!

Η επόμενη μέρα παραμένει δύσκολη για την Ομόνοια. Τα χρήματα κανενός επενδυτή δεν πρόκειται να φέρουν επιτυχίες, εάν όλος ο κόσμος της ομάδας δεν στηρίξει τη νέα προσπάθεια. Η ιδεολογία μας, τα ιδανικά μας, οι αξίες μας είναι εκεί. Δεν αλλάζουν επειδή το ποδοσφαιρικό τμήμα θα το διαχειρίζεται μια εταιρία. Η κάθε ομάδα είναι ο κόσμος της. Ο χαρακτήρας της κάθε ομάδας, προκύπτει μέσα από τον κόσμο που την υποστηρίζει. Έτσι και η Ομόνοια, ήταν, είναι και παραμένει, η ομάδα του λαού.

Διαβάστε επίσης: Νέα πυρά από τον Συντονιστή της Θύρα 9 Αδάμο Ευσταθίου

Έχουμε την ευκαιρία, τώρα, με σωστή δουλειά και επιλογές, να δημιουργήσουμε ξανά μια ανταγωνιστική ομάδα. Όχι, δεν περιμένουμε τίτλους από τον πρώτο χρόνο. Όμως, αναμένουμε πως θα βλέπουμε μια Ομόνοια για την οποία θα είμαστε περήφανοι. Η ευθύνη που έχει πάρει η εταιρία από τα μέλη του Συλλόγου, είναι πάρα πολύ μεγάλη. Οφείλει να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις που υπάρχουν και να δικαιώσει τα μέλη για την ψήφο τους. Ευθύνη, βέβαια, έχουμε και εμείς ως φίλαθλοι της Ομόνοια. Να είμαστε ασπίδα και δόρυ της ομάδας μας. Σε κάθε αγώνα.

Διαβάστε επίσης: Oμόνοια: Δύο οι υποψήφιοι, στον πάγκο χωράει ένας…

Ως Σύνδεσμοι Φιλάθλων της Ομόνοιας, καλούμε όλο τον κόσμο σε ενότητα και συστράτευση. Η Ομόνοια είναι εδώ και μας χρειάζεται. Κατ΄ ακρίβεια, βγάζει κραυγή αγωνίας και μας καλεί να μείνουμε όλοι δίπλα της. Μας θέλει ενωμένους και αγαπημένους στο πλευρό της. Όπως τότε, που μεγαλουργήσαμε. Όταν οι άνθρωποι που έγραψαν με χρυσά γράμματα στην ιστορία της Ομόνοιας, οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές μας, μας καλούν σε συστράτευση και στήριξη της νέας προσπάθειας, τότε το λιγότερο που έχουμε να κάνουμε είναι να τους λάβουμε σοβαρά υπόψη.

Κανείς δεν περισσεύει σε αυτήν τη νέα προσπάθεια. Η δυτική, η ανατολική και η βόρεια, πρέπει σε κάθε παιχνίδι να είναι καταπράσινες και με παλμό. Όπως και τα γήπεδα που θα παίζουμε σε όλη την Κύπρο. Ας ακούσουμε ξανά συνθήματα όπως το αγαπημένο όλων μας “Πανικός, πανικός, ο Πράσινος Λαός”. Εμείς είμαστε η Ομόνοια! Εμείς θα την οδηγήσουμε ξανά σε ιστορικές στιγμές και επιτυχίες. Είμαστε η μεγάλη της δύναμη. Σηκώνουμε μανίκια και αρχίζουμε δουλειά. Με στόχο… μια μεγάλη Ομόνοια.

Ομόνοια Λαός, ΣΥΦΙ Λάρνακας/Αμμοχώστου, ΣΥΦΙ Λεμεσού, Όμιλος γυναικών, ΣΥΦΙ Σολιάς και ΣΥΦΙ Ταμασού»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ