aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΤα «χαρτάκια» για άλλο ένα πράσινο show

Τα «χαρτάκια» για άλλο ένα πράσινο show

Έχει αρχίσει η προπώληση των εισιτηρίων για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό, που θα διεξαχθεί το Σάββατο στο ΓΣΠ και θα ξεκινήσει στις 19:00, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Η αρίθμηση των εισιτηρίων ισχύει κανονικά. Σημειώνεται πως στο κάτω διάζωμα της δυτικής κερκίδας υπάρχουν διαθέσιμα μόνο κανονικά εισιτήρια αγώνα.

Για τα παιδικά εισιτήρια αγώνα ισχύουν τα ακόλουθα: Διαθέσιμα παιδικά εισιτήρια αγώνα υπάρχουν για το Άνω Διάζωμα της Δυτικής κερκίδας και για την ανατολική κερκίδα. Τα παιδικά εισιτήρια αγώνα θα διατίθενται μόνο σε προπώληση, από τα εκδοτήρια «Ομόνοια-Primetel» και μέσω του Online Ticketing. Δεν θα υπάρχουν παιδικά εισιτήρια αγώνα στα ταμεία του σταδίου, την ημέρα του αγώνα. Περισσότερα διαβάστε εδώ: http://bit.ly/2fxXcZG. Η βόρεια κερκίδα του σταδίου θα παραμείνει κλειστή, λόγω σχετικής ποινής που έχει επιβληθεί από την ΚΟΠ. Οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας της Βόρεια κερκίδας, θα φιλοξενηθούν, για τον αγώνα αυτό, στην ανατολική κερκίδα, στα τμήματα 123, 124 και 125. Περισσότερες λεπτομέρειες διαβάστε ΕΔΩ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ