aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΤα αποτελέσματα των εξετάσεων για τους Κατελάρη-Ατζαγκούν

Τα αποτελέσματα των εξετάσεων για τους Κατελάρη-Ατζαγκούν

Γνωστοποιήθηκαν τα αποτελεσμάτων των ιατρικών εξετάσεων στα οποία υποβλήθηκαν οι ποδοσφαιριστές της Ομόνοιας, Κατελάρης και Ατζαγκούν. Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση, ο Κύπριος ταλαιπωρείται από μυϊκή κάκωση, ενώ ο Νιγηριανό από ελαφριάς μορφής μυϊκή κάκωση.

Υπενθυμίζουμε πως ο Κατελάρης έγινε αναγκαστική αλλαγή στο τελευταίο παιχνίδι των πρασίνων με τη Νέα Σαλαμίνα, ενώ ο Ατζαγκούν δεν συμπεριλήφθηκε καν στην αποστολή. Έτσι και οι δύο τέθηκαν νοκ άουτ ενόψει του ντέρμπι με την ΑΕΛ, όπως επίσης και οι Παναγή, Ζίβετς, Εντρένα, Χριστοφή, Λόρα και Πρετσέ. Ωστόσο ο τελευταίος ενδέχεται να προλάβει το ματς με τους γαλαζοκίτρινους της Λεμεσού. Τέλος, ο Βύντρα θα απουσιάσει λόγω της κόκκινης κάρτας που δέχθηκε στο ματς με τους ερυθρόλευκους.

Αναλυτικά:

«Από μυϊκή κάκωση ταλαιπωρείται ο Κατελάρης και θα ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα το επόμενο χρονικό διάστημα. Ελαφριάς μορφής μυϊκή κάκωση έχει υποστεί ο Αντζαγκούν και η επιστροφή του στην αγωνιστική δράση θα εξαρτηθεί από την πορεία της αποκατάστασης».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ