aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΤα αποκαλυπτήρια της νέας πράσινης στολής

Τα αποκαλυπτήρια της νέας πράσινης στολής

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Τη λευκή, δεύτερη εμφάνιση, η οποία οπτικά θυμίζει αυτήν που χρησιμοποιήθηκε για αρκετά χρόνια, κατά τις «χρυσές» δεκαετίες ’70 και ’80, φόρεσε έως τώρα η Ομόνοια, τόσο στα ευρωπαϊκά ματς όσο και στα δύο πρώτα του πρωταθλήματος.

Απόψε (19:30), σε εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Hilton Park στη Λευκωσία, η Ομόνοια θα αποκαλύψει-παρουσιάσει την πράσινη, πρώτη επίσημη στολή για την τρέχουσα σεζόν. Όπως ενημέρωσε το σωματείο, «οι νέες επίσημες εμφανίσεις της Ομόνοιας έχουν σχεδιαστεί και δημιουργηθεί από τον διεθνούς εμβέλειας κολοσσό αθλητικών ειδών, Puma».

Παράλληλα, θα παρουσιαστεί το ρόστερ. Αυτό γίνεται τώρα, αφού ολοκληρώθηκε η μετεγγραφική περίοδος. Το «παρών» τους θα δώσουν όλοι οι ποδοσφαιριστές, ωστόσο όπως είναι λογικό το βλέμμα των φίλων της Ομόνοιας (η είσοδος για το κοινό θα είναι ελεύθερη) θα είναι κυρίως στα νέα αποκτήματα.

Όπως ενημέρωσε το σωματείο, με την ολοκλήρωση της παρουσίασης, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας θα μοιράσουν αυτόγραφα και θα φωτογραφηθούν με τον κόσμο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ