aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΤα 22 γκολ του Ματ και η Ευρώπη

Τα 22 γκολ του Ματ και η Ευρώπη

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Η Ομόνοια είναι στην 5η θέση, τέσσερις στροφές πριν το τέλος της σεζόν. Οι πιθανότητές για να τερματίσει στην 4η θέση είναι αρκετές αφού η διαφορά της από την ΑΕΛ είναι μόλις δυο βαθμούς. Απομένουν τέσσερα ματς, στα οποία καλείται να έχει την μεγαλύτερη δυνατή συγκομιδή βαθμών, προσδοκώντας να υπερπηδήσει την ΑΕΛ και να τερματίσει 4η.

Την ίδια ώρα, ο Ματ Ντέρμπισαϊρ βρίσκεται πάντα στην πρωτοπορία στον πίνακα των σκόρερ με 22 γκολ, με τη διαφορά από τον Πιέρο Σωτηρίου να είναι στα 4 γκολ. Ο Άγγλος επιθετικός παραμένει το φαβορί για το «Χρυσό Παπούτσι». Σαφώς και ο 31χρονος άσος αισθάνεται απογοητευμένος που η ομάδα του βρίσκεται σε αυτή τη θέση και η έξοδος στην Ευρώπη δεν εξαρτάται από την ίδια, ακόμη κι αν τερματίσει στην 4η θέση.

Πέτυχε 22 γκολ (μέχρι στιγμής), αρκετά απ’ αυτά ήταν σημαντικά και χάρισαν τη νίκη στο «τριφύλλι». Ωστόσο, αυτό που πληρώνει η Ομόνοια στην τρέχουσα σεζόν, δεν είναι τα γκολ ενεργητικό αλλά τα γκολ παθητικό. Τα 44 γκολ είναι ο χειρότερος απολογισμός στην ιστορία του συλλόγου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ