aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΣύντομος σαν… αποδημητικό πουλί ο Φρέντμπεργκ στον ΠΑΟ

Σύντομος σαν… αποδημητικό πουλί ο Φρέντμπεργκ στον ΠΑΟ

Προ ολίγων εβδομάδων, έγινε γνωστό πως ο Γέσπερ Φρέντμπεργκ, θα εργαζόταν στον Παναθηναϊκό ως αρχιπροπονητής των Ακαδημιών του «τριφυλλιού». Ο πρώην τεχνικός διευθυντής των Ακαδημιών και προπονητής της Ομόνοιας, δεν συμφώνησε τελικά με τον Παναθηναϊκό.

«Υπήρχε μια πιλοτική συνεργασία με τον κύριο Φρέντμπεργκ που τελικά δεν θα συνεχιστεί. Αυτό είναι το ζήτημα που μας καίει. Υπάρχει μια διαδικασία και δεν θα διαφοροποιηθεί. Θέλουμε έναν σταθερό κορμό και ταυτόχρονα να παράγουμε παίκτες ή να επιλέγουμε παίκτες που θα στελεχώσουν την ομάδα. Είναι σημαντικό να έχεις σταθερότητα και πρέπει να καταρριφθεί ο μύθος των μετεγγραφών. Είναι μια πραγματικότητα οι μετεγγραφές, αλλά είναι ένα παράδειγμα να βελτιώνεσαι μέσα στη σεζόν. Η Τότεναμ δεν έχει κάνει ούτε μία μετεγγραφή, είναι το ζωντανό παράδειγμα για το πώς μια ομάδα μπορεί να βελτιωθεί. Εμείς θέλουμε να φτιάξουμε τις συνθήκες ώστε ο Παναθηναϊκός να μπει στην κανονικότητα. Αυτό που μπορεί να κάνει τη διαφορά είναι η ισορροπία και η σταθερότητα και πάντα να μαθαίνουμε από όσα έγιναν στο παρελθόν», είχε αναφέρει ο Νταμπίζας βάσει τούτου, ανάμεσα σε άλλα.

Ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού, πλέον έχει στρέψει αλλού την προσοχή του για την εύρεση του κατάλληλου αρχιπροπονητή. Ο τεχνικός διευθυντής των πρασίνων εξετάζει σοβαρά περιπτώσεις προπονητών σε Γαλλία και Ολλανδία. Το «τριφύλλι» έχει ανάγκη από την πρόσληψη ενός προσώπου που θα πάρει πάνω του το τεχνικό κομμάτι των τμημάτων υποδομής του Παναθηναϊκού. Μένει να δούμε ποιος θα είναι ο εκλεκτός.

Όπως αντιλαμβάνεστε, η παρουσία του Δανού στον ΠΑΟ, ήταν σύντομη σαν αποδημητικό πουλί.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ