aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΡΜΗΣΣυνεχίζει στον Ερμή ο Αντωνίου: «Δεν πήρα ευκαιρίες στην Ομόνοια, αλλά...»

Συνεχίζει στον Ερμή ο Αντωνίου: «Δεν πήρα ευκαιρίες στην Ομόνοια, αλλά…»

Στον Ερμή θα συνεχίζει την καριέρα του ο Αλέξανδρος Αντωνίου. Ο νεαρός τερματοφύλακας, ο οποίος αγωνίστηκε και πέρσι στους «φτεροπόδαρους» με τη μορφή δανεισμού από την Ομόνοια, θα παραμείνει στην ομάδα της Αραδίππου με την ελπίδα να πάρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής. «Αλέξανδρε καλές επιτυχίες με την ομάδα μας!», το μήνυμα από τον Ερμή.

Με μήνυμά του μέσω των Social Media αποχαιρετά την Ομόνοια έπειτα από 9 χρόνια: «Πέρασα 9 ολόκληρα χρόνια, σχεδόν τη μισή ζωή μου μέχρι στιγμής σε αυτή την ομάδα. Πέρασα από όλα τα στάδια για να φτάσω στον πολυπόθητο στόχο της αντρικής ομάδας. Είχα την τιμή να αγωνιστώ σε επίσημο αγώνα με το τριφύλλι στο στήθος και εκεί έκανα ένα όνειρο πραγματικότητα. Πάλεψα για περισσότερες ευκαιρίες, δε μου δοθήκαν αλλά κέρδισα πολλά αλλά πράγματα όπως η επιμονή, η υπομονή και η πιστή. Συνεργάστηκα με σπουδαίους ποδοσφαιριστές και προπονητές αυτά τα χρόνια και είναι τιμή μου. Θέλω να ευχαριστήσω την Ομόνοια για τον αθλητή και τον άνθρωπο που με έκανε και θέλω να ευχηθώ τα καλυτέρα στην ομάδα για το μέλλον. Η νέα σεζόν θα με βρει στην ομάδα του Ερμή Αραδίππου οπού εκεί οι άνθρωποι και οι προπονητές της ομάδας πιστεύουν σε μένα και μου το έδειξαν από πέρσι από την πρώτη στιγμή που πήγα στην ομάδας! Πάμε Ερμης!».

https://www.instagram.com/p/CB5n800FRx7/?utm_source=ig_web_copy_link

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ