aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΣυνάντηση των οργανωμένων της Ομόνοιας

Συνάντηση των οργανωμένων της Ομόνοιας

Οι Green Fanatics με ανάρτηση τους στο Facebook ενημερώνουν τον κόσμο για την συνάντηση που είχαν με το Fan Club Λακατάμιας.

Αναλυτικά:

«Συνάντηση πραγματοποίησε αντιπροσωπεία του Συνδέσμου μας με το Fan Club Λακατάμιας χθες το βράδυ στα πλαίσια των εξαγγελιών που είχαμε υποσχεθεί στη δημοσιογραφική μας διάσκεψη.

Στη συνάντηση μας επιβεβαιώθηκαν οι κοινοί στόχοι μας για συνεχής ενδυνάμωση της κερκίδας της ομάδας μας έτσι ώστε να συνεχίσουμε να είμαστε ο 12ος παίκτης, στα δύσκολα και στα εύκολα, ανεξαρτήτως αντιπάλου. Η συνεχής κοινή προσπάθεια ώστε να δίνουμε παλμό και ρυθμό με τα συνθήματα μας όπου κι αν αγωνίζεται η ομάδα μας, στολίζοντας όλα τα γήπεδα.

Εκτιμήσαμε την μέχρι στιγμής κατάσταση μας όπως επίσης σημειώσαμε την αλληλοσυνεργασία που οφείλουμε να υπάρχει. Επίσης έγινε ανταλλαγή απόψεων για κοινές δραστηριότητες οι οποίες θα ανακοινωθούν στη συνέχεια.

Επόμενο ραντεβού των συνδέσμων μας στο εξοχικό για όσα μέλη μας θα παρευρεθούν στο γήπεδο, οι υπόλοιποι κατακλύζουμε τα πράσινα στέκια σε όλη την Κύπρο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ