aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΣυνάντηση Παπασταύρου-Γκόμεθ με Γιάννη Αναστασίου

Συνάντηση Παπασταύρου-Γκόμεθ με Γιάννη Αναστασίου

Τρέχουν οι εξελίξεις στην Ομόνοια μετά την απόλυση του Χουάν Κάρλος Ολίβα, την βαριά ήττα από την Πάφο, αλλά και την επιτακτική ανάγκη για βελτίωση της αγωνιστικής εικόνας των πρασίνων.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, συνάντηση έχει αυτή την ώρα με τον πρόεδρο της Ομόνοιας Σταύρο Παπασταύρου και τον τεχνικό διευθυντή Άνχελ Γκόμεθ, ο Ελλαδίτης προπονητής Γιάννης Αναστασίου για το ενδεχόμενο συνεργασίας ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Διαβάστε επίσης: Oμόνοια: Προ των πυλών ο Ινγκεμπρίγκτσεν, πρόσληψη Κύπριου βοηθού

Η προπονητική καριέρα του Αναστασίου άρχισε τη σεζόν 2008-09 όταν ήταν βοηθός προπονητή στον Παναθηναϊκό, ενώ τη αγωνιστική περίοδο 2011-12 ήταν και πάλι στο ίδιο πόστο, αλλά στον Γιόνγκ Άγιαξ. Για δύο σεζόν 2013-14 και 2014-15 ανέλαβε τα ηνία του Παναθηναϊκού, ενώ ο αμέσως επόμενος του σταθμός ήταν η Ρόντα (2016-17).

Στην μικρή λίστα παραμένει ο Νορβηγός Κόρε Ινγκεμπρίγκτσεν, ενώ σε αυτήν συμπεριλαμβάνονται άλλα δύο ονόματα. Μέσα στις επόμενες ώρες η διοίκηση των πρασίνων αναμένεται να καταλήξει στον εκλεκτό που θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ