aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΣυγκλονίζει ο Λόπες: «Ήθελα να είμαι στο χειρουργείο, γι’ αυτό έφυγα...»

Συγκλονίζει ο Λόπες: «Ήθελα να είμαι στο χειρουργείο, γι’ αυτό έφυγα…»

Στα μέσα της σεζόν 2017-18 αποχώρησε από την Ομόνοια ο Ράφαελ Λόπες ο οποίος αποκάλυψε για άλλη μια φορά τους λόγους που τον οδήγησαν να αποχωρήσει από τον στρατόπεδο των πρασίνων. Ο Πορτογάλος επιθετικός μίλησε και στην ιστοσελίδα μας, Goal.com.cy, στις 7/12/2018 τονίζοντας πως ο λόγος αποχώρησης του ήταν το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε ο γιός του, ενώ τώρα με αφορμή την μετεγγραφή του στην Λέγκια Βαρσοβίας, μίλησε ξανά για το «διαζύγιο» του με το «τριφύλλι».

Αναλυτικά:

«Στα μέσα της σεζόν, τον Δεκέμβριο, ο μεγαλύτερος γιος μου διαγνώστηκε με καρδιακή ανεπάρκεια. Ήταν 1,5 ετών όταν ο γιατρός είπε ότι χρειαζόταν χειρουργική επέμβαση και το είχε προγραμματίσει για τον επόμενο χειμώνα. Πρώτον, ήθελα να επιστρέψω στην Πορτογαλία αμέσως, αλλά αποφάσισα να μείνω μέχρι το τέλος της σεζόν, γιατί είχα ακόμα ένα χρόνος πριν από τη χειρουργική επέμβαση. Μετά τη σεζόν στην Ομόνοια, ζήτησα να φύγω από το κλαμπ. Αρχικά αρνήθηκαν, αλλά μετά πήγα στη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου και εξήγησα ότι δεν αφορά στον σύλλογο, αλλά λόγω το ότι ήθελα να είμαι μαζί με το παιδί. Επειδή ήθελα να είμαι με την οικογένειά μου, ήθελα να πάω στα ραντεβού του γιατρού, ήθελα να είμαι στη χειρουργική επέμβαση και στη συνέχεια να στηρίξω τον γιο μου όταν θα επανέλθει. Και τότε συμφώνησαν να επιστρέψω στην Πορτογαλία χωρίς κανένα πρόβλημα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ