aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΣυγκινεί ο Ντάρμπισαϊρ: «Οικογένεια η Ομόνοια. Δεν θα έφευγα αν δεν…»

Συγκινεί ο Ντάρμπισαϊρ: «Οικογένεια η Ομόνοια. Δεν θα έφευγα αν δεν…»

Δεν θα μπορούσε να μην αποχαιρετήσει ο Ματ Ντάρμπισαϊρ την οικογένεια της Ομόνοιας. Ο Άγγλος επιθετικός αποχώρησε από το «τριφύλλι» έπειτα από τέσσερα χρόνια, με τον ίδιο να τονίζει μέσω ανάρτησης στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, πως ο στόχος του ήταν να βοηθήσει τους πράσινους να επιστρέψουν εκεί που ανήκουν, στην κορυφή και στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Αναλυτικά: «Από πού να αρχίσω… Ήταν μια έντονη συναισθηματικά εβδομάδα. Αυτός δεν ήταν απλά ένας σύλλογος για εμένα, ήταν οικογένεια. Είχα τέσσερα απίστευτα χρόνια μαζί σας. Στιγμές που θα μείνουν για μια ζωή μαζί μου. Να είμαι αρχηγός σε αυτή την ομάδα, να κατακτά το πρωτάθλημα και να κερδίζει την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ, είναι κάτι που δεν θα έφευγα αν δεν τα έκανα. Ο στόχος μου ήταν να βοηθήσω την ομάδα να επιστρέψει εκεί που ανήκει. Εύχομαι υπέροχα πράγματα στην Ομόνοια για το μέλλον και θα την παρακολουθώ από μακριά. Ευχαριστώ και αντίο για τώρα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ