aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΛΚΗ«Συγχαρητήρια στην Ομόνοια… είχαμε πέναλτι στο 72’»

«Συγχαρητήρια στην Ομόνοια… είχαμε πέναλτι στο 72’»

Την άποψη πως η Αλκή θα μπορούσε να είχε αποκομίσει βαθμολογικό κέρδος στον αγώνα της πρεμιέρας με την Ομόνοια εξέφρασε ο εκπρόσωπος Τύπου της «Αθάνατης», Χρίστος Τζιάμπος, ο οποίος αναφέρθηκε και σε μια φάση στο 72’ εκφράζοντας την άποψη πως η ομάδα του δικαιούταν τον καταλογισμό πέναλτι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

«Να δώσω συγχαρητήρια στην Ομόνοια για τη νίκη της. Υπάρχει απογοήτευση από εμάς γιατί βλέπαμε πως μπορούσαμε να πάρουμε κάτι από το σημερινό παιχνίδι. Δείξαμε κάποια πράγματα ειδικά μετά τα 20 πρώτα λεπτά. Διαμαρτυρόμαστε για μια φάση στο 72’ που θεωρώ πως είχαμε ένα πέναλτι αλλά εντάξει. Προσπαθήσαμε να πάρουμε κάτι από ένα δύσκολο αντίπαλο. Μπροστά δεν έχουμε ακόμα το τέρμα. Χρειάζονται χρόνο τα παιδιά. Θεωρώ πως γίνεται καλή δουλειά. Η ομάδα θα είναι ανταγωνιστική. Προσπαθήσαμε απέναντι σε μια μεγάλη ομάδα, και ίσως αν μας δινόταν το πέναλτι, τα πράγματα να ήταν διαφορετικά».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ