aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΣΥ.ΦΙ. Ομόνοιας: «Έφτασε ο κόμπος στο χτένι, είναι εφικτό και το απαιτούμε»

ΣΥ.ΦΙ. Ομόνοιας: «Έφτασε ο κόμπος στο χτένι, είναι εφικτό και το απαιτούμε»

Την απαίτηση των φιλάθλων της Ομόνοιας για επιστροφή στα γήπεδα εκφράζει σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο Σύνδεσμος Φιλάθλων της ομάδας. Στην ανακοίνωση τονίζεται ότι έφτασε ο κόμπος στο χτένι όσο αφορά το ποδόσφαιρο, ενώ εξηγούν πως θεωρούν ότι η παρουσία φιλάθλων στο γήπεδο είναι εφικτό να γίνει άμεσα.

Η ανακοίνωση του ΣΥ.ΦΙ. Ομόνοιας:

Μετά από ένα χρόνο πανδημίας στην Κύπρο, πιστεύουμε πλέον ότι υπάρχει και η εμπειρία και η γνώση σωστής διαχείρισης καταστάσεων. Το ίδιο και ο απλός πολίτης έχει συνειδητοποιηθεί σε μεγάλο βαθμό στον τομέα της αυτοπροστασίας.

Υπό αυτά τα δεδομένα, μπορούμε και να διακρίνουμε πότε η κυβέρνηση δείχνει θέληση για επίλυση των διαφόρων ζητημάτων και πότε κάνει τα στραβά μάτια στα αιτήματα των πολιτών!

Όσο αφορά το ποδόσφαιρο, έφτασε ο κόμπος στο χτένι! Ως Σύνδεσμοι Φιλάθλων της ΟΜΟΝΟΙΑΣ απαιτούμε από τον Υπουργό Υγείας να δώσει πίσω τις κερκίδες στους φιλάθλους! Δεν είμαστε ασυνείδητοι κύριε Υπουργέ όταν ζητάμε το προφανές!

Χωρίς μεγάλη προεργασία, θεωρούμε ότι η παρουσία φιλάθλων στο γήπεδο είναι εφικτό να γίνει άμεσα. Είναι θέμα βούλησης και όχι θέμα ασφαλείας της υγείας!

Τα πιο πάνω τα γράφουμε με πλήρη επίγνωση! Ας μας πουν με βάση ποιο επιδημιολογικό δείκτη είναι εφικτό να υπάρχει συνωστισμός σε ένα εμπορικό κέντρο αλλά όχι 20% από τις διαθέσιμες θέσεις στις εξέδρες ενός ανοικτού γηπέδου! Να το πάρουμε ακόμη ένα βήμα πιο κάτω! Ας μπει και η υποχρεωτική επίδειξη αρνητικού rapid test 24ωρών πριν τον αγώνα για όσους επιθυμούν είσοδο στις εξέδρες και η παρακολούθηση του αγώνα να γίνεται με χρήση μάσκας.

Tα playoff ξεκινάνε αυτό το Σαββατοκύριακο και μέχρι τα μέσα του μήνα αναμένεται ότι θα δοθούν επιπλέον χαλαρώσεις των μέτρων που ίσως να δίνουν και το “δικαίωμα” για συγκεντρώσεις στα σπίτια! Ποιος δε θα το εκμεταλλευτεί για ποδοσφαιρικές βραδιές στα σπίτια… Αυτό είναι καλύτερο κύριε Υπουργέ από το γήπεδο;;;

Δώστε την κερκίδα λοιπόν στους φιλάθλους! Σταματήστε να εμπαίζετε με τη ψυχολογία μας. Δώστε μία πολύ εύκολη και ασφαλή διέξοδο ανακούφισης από τη δύσκολη καθημερινότητα και τα μέτρα!

Απαιτούμε και από την ΚΟΠ, αύριο κιόλας να στείλει συγκεκριμένη πρόταση στον Υπουργό Υγείας για παρουσία φιλάθλων!

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΚΥΠΕΛΛΟ ΣΤΟΝ ΠΡΑΣΙΝΟ ΛΑΟ.

ΣΥ.ΦΙ. Λευκωσίας – Green Fanatics
ΣΥ.ΦΙ. Λεμεσού
ΣΥ.ΦΙ. Λάρνακας – Αμμοχώστου
ΣΥ.ΦΙ. Σολιάς
Όμιλος Γυναικών Ομόνοιας

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ