aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑSurvivor: O Σοϊλέδης δεν πέφτει ποτέ έξω! (pic)

Survivor: O Σοϊλέδης δεν πέφτει ποτέ έξω! (pic)

Εντάξει, τα αποτελέσματα για το ποιος θα αποχωρήσει σε κάθε συμβούλιο αποχώρησης στο ελληνικό Survivor, ο καθένας μπορεί να τα υπολογίζει και από τα διαδικτυακά γκάλοπ στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

Το να πέφτεις, όμως, κάθε φορά μέσα στις προβλέψεις σου και να το κάνεις με τρόπο αινιγματικό, τόσο στις αποχωρήσεις όσο και στις νίκες, έπαθλα και σκορ, είναι κάτι που φθάνει στα όρια της άποψης πως «αυτός έχει πηγές από μέσα, δεν εξηγείται αλλιώς».

Αυτό μπορεί εν πολλοίς να ισχύει με τον Άρη Σοϊλέδη. Αν κάνετε μία αναζήτηση με το όνομά του δεξιά στην αρχική σελίδα του Goal.com.cy, θα δείτε όλες τις σωστές προβλέψεις του αμυντικού της Ομόνοιας για το κορυφαίο ριάλιτι παιχνίδι της ελληνικής τηλεόρασης.

Προχθές, ο Ελλαδίτης πόσταρε στα Instagram Stories, μία μπάλα του ράγκμπι, εννοώντας παράλληλα πως θα αποχωρήσει ο Πάνος Αργιανίδης. Από ψες ο μάνατζερ ράγκμπι αποτελεί παρελθόν από το ελληνικό Survivor. Για άλλη μία φορά λοιπόν, ο Σοιλέδης ήταν σωστό και περιμένουμε το επόμενο… spoil!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Σοϊλέδης αποκαλύπτει τον νικητή του Survivor και του ντέρμπι ΑΕΚ-Ολυμπιακός

Δεν διέρρευσε τίποτα λέει. Σε πιστεύουμε Spoil-έδη!

Νέα αποκάλυψη Σοϊλέδη

Survivor: Ο Σοϊλέδης και το βαθύ λαρύγγι

Σοϊλέδης: «Προσοχή, μην το δείτε!» (pics)

Survivor: Ο ΣΚΑΪ παίρνει μέτρα λόγω των… διαρροών από τον Σοϊλέδη!

Σοϊλέδης για τις διαρροές στο Survivor: «Γελάω με μερικούς από εσάς…»

Ο… προφήτης Σοϊλέδης δίνει Τσανγκ (pic)

Πλήρης επιβεβαίωση για Σοϊλέδη

Η μεγάλη αποκάλυψη του Σοϊλέδη (pic)

«Μόνο εσύ Μπο», από Άρη Σοϊλέδη! (pic)

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ