aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΣτρέπελ: «Δίκαιο αποτέλεσμα, δεν θέλαμε να χάσουμε τον Πράνιτς»

Στρέπελ: «Δίκαιο αποτέλεσμα, δεν θέλαμε να χάσουμε τον Πράνιτς»

Στην αναγκαστική αλλαγή του Ντανιέλ Πράνιτς στάθηκε ο τεχνικός της Ανόρθωσης, Γιούργκεν Στρέπελ, μιλώντας στο τέλος του ισόπαλου 1-1 ντέρμπι με την Ομόνοια στο ΓΣΠ. Ο Ολλανδός προπονητής χαρακτήρισε δίκαιο το αποτέλεσμα, ενώ υπογράμμισε ότι με την αποχώρηση του Κροάτη η «Κυρία» άφησε κενούς χώρους.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

«Θεωρώ πως το 1-1 βάσει του τι έδωσαν, μπορεί να χαρακτηριστεί δίκαιο. Στο πρώτο μέρος δεν ήμασταν ήρεμοι, μετά το γκολ που δεχθήκαμε βάλαμε δύναμη, ελέγξαμε το παιχνίδι και πετύχαμε αυτό το εντυπωσιακό γκολ. Αναγκαστήκαμε να κάνουμε αλλαγή τον Πράνιτς που δεν το θέλαμε γιατί αφήσαμε κενούς τους χώρους και μας επηρέασε. Θεωρώ πως είναι ένα δίκαιο αποτέλεσμα».

Για τον Πράνιτς: «Ο Πράνιτς ένιωσε ενοχλήσεις , στο επόμενο παιχνίδι πιστεύω θα είναι μαζί μας, δεν είναι κάτι σοβαρό. Πάντα όταν παίζεις εκτός με την Ομόνοια είναι δύσκολο. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι εάν κερδίζουν οι άλλοι. Πρέπει να κερδίζουμε. Έχουμε τρία παιχνίδια εντός που θα καθορίσουν τη σεζόν μας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ