aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΣτόπερ, τι δύσκολο πράγμα για την Ομόνοια

Στόπερ, τι δύσκολο πράγμα για την Ομόνοια

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Έξι μέρες πριν να εκπνεύσει η μετεγγραφική περίοδος Ιανουαρίου και ο Νταμπίζας αναζητεί τον εκλεκτό για το κέντρο της άμυνας. Μια θέση που η άποψη που επικρατεί στια τάξεις των οπαδών της Ομόνοιας θα έπρεπε να είχε καλυφθεί με το «καλημέρα» στον Ιανουάριο και ο ποδοσφαιριστής να ήταν ήδη στις επιλογές του Κάρβερ.

Και το ερώτημα που τίθεται είναι, πότε θα ολοκληρωθεί η μετεγγραφή και σε ποια κατάσταση θα είναι ο ποδοσφαιριστής. Ο Ελλαδίτης τεχνικός διευθυντής, όπως πληροφορούμαστε, έγινε δέκτης πολλών προτάσεων, απομένει να καταλήξει στον εκλεκτό αναλόγως και των οικονομικών δεδομένων του σωματείου.

Οι φίλοι της Ομόνοιας αναμένουν ότι, θα ενταχθεί στο ρόστερ της ομάδας ποδοσφαιριστής καλύτερος από τους υφιστάμενους. Άλλωστε για να υπάρξει βελτίωση στην εικόνα που βγάζει το «τριφύλλι» στην άμυνα, απαιτείται μια ηγετική φυσιογνωμία.

Τα χρονικά περιθώρια στενεύουν και ότι είναι να γίνει, θα γίνει τις προσεχείς μέρες, ίσως πριν το τέλος της βδομάδας. Λογικά ο Νταμπίζας θα πρέπει να είναι κοντά στον ποδοσφαιριστή, που θα αποτελέσει την τέταρτη μετεγγραφική κίνηση μετά τους Κρέσιτς (επανεγγραφή), Αζίζ και Μπρέβελντ. Θα αποχωρήσει ένα των Νασιμέντο ή Παντελιάδη, εκτός κι αν γίνει η έκπληξη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ