aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΣτόπερ που θα… βγάζει μάτια

Στόπερ που θα… βγάζει μάτια

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Το φώναξε στην Ευρώπη, έκανε το ίδιο και στα πρώτα δύο ματς πρωταθλήματος. Η Ομόνοια θέλει στόπερ που θα… βγάζει μάτια. Μόνο έτσι θα μπορέσει να σουλουπώσει το κέντρο της άμυνάς της.

Επιβάλλεται η παρουσία ενός ποιοτικού αμυντικού που θα κάνει τη διαφορά και θα ηγηθεί της άμυνας. Ο Νίκος Νταμπίζας, σύμφωνα με τις πληροφορίες, αναμένει την απάντηση συγκεκριμένων ποδοσφαιριστών στους οποίους κατέθεσε πρόταση.

Ανάμεσα σ’ αυτούς και ο Γκαρί Κουλιμπαλί, παρόλο που φαντάζει δύσκολη περίπτωση. Ωστόσο, φανερώνει πως ο τεχνικός διευθυντής «χτυπά» ψηλά και θέλει να προσθέσει στο ρόστερ έναν αξιόλογο αμυντικό.

Τα χρονικά περιθώρια στενεύουν αφού την Τετάρτη εκπνέει η μετεγγραφική περίοδος. Ο Νταμπίζας, που άργησε πολύ, θα πρέπει να τρέξει στο επόμενο τριήμερο, όχι απλώς να πάρει ποδοσφαιριστή αλλά να είναι και ό,τι καλύτερο. Παράλληλα, αναμένεται να γίνει κίνηση και με έναν ίσως και δύο ποδοσφαιριστές κάτω των 21 ετών, πιθανότατα μέσο και ακραίο επιθετικό.

Εξάλλου, ο Τζον Κάρβερ και ο βοηθός του Γιώργος Σίμος βρέθηκαν χθες στο «Αμμόχωστος» και παρακολούθησαν το παιχνίδι ανάμεσα στην Καρμιώτισσα και την ΑΕΖ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ