aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΣτον... μύλο των σεναρίων και ο Καραμάνος

Στον… μύλο των σεναρίων και ο Καραμάνος

Το γράψαμε αρκετές φορές και υπενθυμίζουμε: H παρουσία του Νίκου Νταμπίζα ως τεχνικός διευθυντής στην Ομόνοια, δίνει τροφή στους Έλληνες ατζέντηδες να τον «καταδιώκουν» και στα ελλαδικά ΜΜΕ να γράφουν αβέρτα για πιθανούς στόχους του «Ντάμπι».

Ένα νέο όνομα που είδε το φως της δημοσιότητας, είναι αυτό του Τάσου Καραμάνου, με το Sdna.gr να υποστηρίζει πως ο Νταμπίζας έκανε κρούση στον 25χρονο επιθετικό, ο οποίος δύσκολα θα παραμείνει στον Πανιώνιο.

«Ο δανεισμός του από τον Ολυμπιακό έφτασε στο τέλος του, αλλά η οψιόν αγοράς του ξεπερνάει τις 500.000 ευρώ, ποσό απλησίαστο αυτή τη στιγμή για τον “Ιστορικό”. Στον Ολυμπιακό πάντως δεν δείχνουν να τον υπολογίζουν και σύμφωνα με τη “Live Sport” ο Καραμάνος έχει δεχτεί κρούση από τον Νίκο Νταμπίζα ώστε να τον ακολουθήσει στην Ομόνοια, ξανά ως δανεικός από τους Πειραιώτες», αναφέρεται μεταξύ άλλων στο δημοσίευμα.

Και να ισχύει κάτι τέτοιο, είναι απίθανο η Ομόνοια να δώσει 500.000 για να αγοράσει τα δικαιώματά του. Για δανεισμό, κάτι μπορεί να γίνει, μόνο αν ενδιαφέρεται όντως η Ομόνοια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ