aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΣτον δρόμο της Ομόνοια ξανά η Φραπάρ - Ο Βαντ σφυρίζει την Ανόρθωση

Στον δρόμο της Ομόνοια ξανά η Φραπάρ – Ο Βαντ σφυρίζει την Ανόρθωση

Η Στέφανι Φραπάρ ορίστηκε από την ΟΥΕΦΑ να διαιτητεύσει τον αγώνα ανάμεσα σε Βασιλεία και Ομόνοια, στην Ελβετία για την τρίτη αγωνιστική των ομίλων του Κόνφερενς Λιγκ.

Δεν είναι… άγνωστη η Γαλλίδα για τους πράσινους, αφού έχει σφυρίξει ξανά, και πρόσφατα, αγώνα της λευκωσιάτικης ομάδας στην Ευρώπη. Συγκεκριμένα, την περσινή αγωνιστική περίοδο, για τους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ με αντίπαλο τη Γρανάδα, στην Ισπανία.

Για την… ιστορία η Φραπάρ είχε δείξει πέντε κίτρινες κάρτες στο συγκεκριμένο ματς σε ποδοσφαιριστές της Ομόνοιας (Κούσουλο, Κίκο, Σενέ, Ζόρντι Γκομέθ, Λέτσγιακς).

Βοηθοί διαιτητές ορίστηκαν οι επίσης Γάλλοι, Μίκαελ Μπερσεμπρού και Γκουλιάμ Ντεμπάρτ. Τέταρτος θα είναι ο Γιόχαν Χάμελ.

Kos 3948


Ο Ούγγρος διαιτητής Ίστβαν Βαντ ορίστηκε ως «άρχοντας» της αναμέτρησης ανάμεσα σε Ανόρθωση και Φλόρα, για την τρίτη αγωνιστική των ομίλων του Κόνφερενς Λιγκ.

Ο Βαντ έχει βρεθεί και στο παρελθόν, τρεις φορές στη χώρα μας. Έχει σφυρίξει δις τον ΑΠΟΕΛ κόντρα σε Μακάμπι Τελ Αβιβ και Σπάρτα Πράγας για τους ομίλους τους Γιουρόπα Λιγκ. Μια φορά επίσης, ήταν ο διαιτητής σε αγώνα της Εθνικής μας, στην ήττα με 2-0 από τη Νορβηγία στο ΓΣΠ. Ήταν επίσης ο διαιτητής του αγώνα Σουτζιέσκα – ΑΠΟΕΛ για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι δύο συμπατριώτες του Βένσελ Τοθ και Ίστβαν Άλμπερτ θα είναι οι βοηθοί του και ο Φέρεντς Καρακό ο τέταρτος.

Gm0 9515

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ