aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΣτον «αέρα» ο Φελτχούιζεν

Στον «αέρα» ο Φελτχούιζεν

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Δεν λέει να κλείσει το κεφάλαιο-τερματοφύλακας. Παρά την επιμονή και την υπομονή που επιδεικνύει το τεχνικό τιμ της Ομόνοιας τις τελευταίες βδομάδες για να ντύσει στα πράσινα τον Πιτ Φελτχούιζεν, για την ώρα τουλάχιστον όλα είναι ρευστά. Στην Ομόνοια ανέμεναν τον ποδοσφαιριστή το βράδυ της Παρασκευής, τελικά όμως λόγω προβλήματος με τα ταξιδιωτικά του έγγραφα δεν έγινε εφικτό να ταξιδέψει στην Κύπρο.

Έγινε προσπάθεια να μπει στο αεροπλάνο 24 ώρες μετά, δηλαδή χθες βράδυ, ωστόσο ο Ολλανδός τερματοφύλακας φέρεται να προέβαλε διάφορα προσχήματα για μη κάθοδό του. Γίνεται εκ νέου προσπάθεια από τη διοίκηση και την τεχνική ηγεσία για να έρθει άμεσα ο 30χρονος πορτιέρο και να υλοποιηθεί η ένταξή του στο ρόστερ της Ομόνοιας. Όπως έχει διαμορφωθεί το σκηνικό, φαντάζει δύσκολο να δώσουν τα χέρια οι δυο πλευρές, όχι όμως και απίθανο εφόσον ο Φελτχούιζεν παρουσιαστεί θετικός για άμεση κάθοδό του στο νησί μας. Είναι ένα θέμα που θα ξεκαθαρίσει οριστικά και αμετάκλητα σήμερα, το πολύ αύριο, αφού θα πρέπει να κλείσει σύντομα το κεφάλαιο του τερματοφύλακα. Το τεχνικό τιμ αξιολόγησε και έχει έτοιμες λύσεις και αναλόγως θα πράξει.

Την ίδια ώρα, στην Ομόνοια είναι έτοιμοι να ντύσουν στα πράσινα τον Ραφαέλ Λόπες. Ο Βραζιλιάνος επιθετικός αναμενόταν αργά χθες βράδυ στην Κύπρο. Υπάρχει συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή και αφού περάσει τις ιατρικές εξετάσεις θα υπογράψει το συμβόλαιό του. Ο 25χρονος, ύψους 1.87μ. στράικερ αγωνιζόταν στην Τσάβες Πορτογαλίας τη λήξασα περίοδο, ενώ προηγουμένως πέρασε και από άλλες πορτογαλικές ομάδες έχοντας γεμάτες σεζόν.

Παράλληλα, στον σύλλογο της Λευκωσίας εκφράζεται αισιοδοξία ότι θα λάβουν θετική απάντηση από τον Γουίλιαμ Σοάρες. Στον Βραζιλιάνο κεντρικό αμυντικό, που έμεινε ελεύθερος από την Μπερ Σεβά, στάλθηκε συμβόλαιο και οι ενδείξεις είναι θετικές για υπογραφή του. Επίσης, καταβάλλεται προσπάθεια όπως ενταχθεί στο ρόστερ με υποσχετική μετεγγραφή από την Μπενφίκα ο 21χρονος εξτρέμ Τζον Μουρίγιο. Και οι δυο περιπτώσεις αναμένεται να ξεκαθαρίσουν σύντομα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ