aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΣτοίχημα η Ομόνοια, στοίχημα και ο Λαός

Στοίχημα η Ομόνοια, στοίχημα και ο Λαός

Η πανδημία του κορωνοϊού και τα μέτρα που ίσχυαν κατά καιρούς στον αθλητισμό, σε συνδυασμό με την κακή πορεία στο πρωτάθλημα, λειτούργησαν αποτρεπτικά για πολύ κόσμο της Ομόνοιας στην τρέχουσα σεζόν. Εξού και μόλις μία φορά κόπηκαν πέραν των δέκα χιλιάδων εισιτηρίων και συγκεκριμένα 10.619 στο 2-4 από τον ΑΠΟΕΛ στις 25 του περασμένου Φεβρουαρίου.

Σε εκείνο το παιχνίδι, όμως, είχαν περίπου 2.000 κόσμο οι γαλαζοκίτρινοι ως φιλοξενούμενοι στη νότια εξέδρα, επομένως ο κόσμος των πρασίνων ήταν κοντά στις 8.500. Πλέον, περιμένουν και ελπίζουν πως στην αυριανή ρεβάνς του 1-1 με την ΑΕΛ, οι τριφυλλοφόροι οι φίλοι τους θα φτάσουν σε πενταψήφιο αριθμό για πρώτη φορά φέτος ξέχωρα από τους οπαδούς των γαλαζοκίτρινων της Λεμεσού.

Με μάλλον τον περισσότερο κόσμο στην τρέχουσα σεζόν λοιπόν, οι πράσινοι θα επιδιώξουν να πετύχουν κάτι για πρώτη φορά μετά από έξι χρόνια. Για την ακρίβεια το πέτυχαν τη σεζόν 2019-20, αλλά από τη στιγμή που διεκόπη και δεν ολοκληρώθηκε είναι ως μη γενόμενη.

Οι Λευκωσιάτες δεν κατάφεραν μετά το 2016, που ηττήθηκαν στον τελικό από τον Απόλλωνα με 1-2, να φτάσουν στα ημιτελικά. Αποκλείονταν από τη φάση είτε των «16» είτε των «8». Όπως εξελίχτηκε η τρέχουσα σεζόν, είναι υψίστης σημασίας να τα καταφέρουν, καθώς το κύπελλο αποτελεί ως γνωστόν τη μοναδική διέξοδο διάκρισης και εξασφάλισης ευρωπαϊκού εισιτηρίου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ