aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΣτόχευσε ψηλά, κάνει υπομονή

Στόχευσε ψηλά, κάνει υπομονή

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Παρόλο που μόλις μια μετεγγραφή έχει υλοποιήσει η Ομόνοια, αυτή του Μαμαντού Καντέ, ενώ στα σκαριά είναι κι αυτή του Ζαϊλσον Αραούζο (φωτό), όπως πληροφορούμαστε ο Πάμπος Χριστοδούλου παρουσιάζεται αισιόδοξος ότι περί τα τέλη του μήνα το ρόστερ θα είναι συμπληρωμένο σε μεγάλο βαθμό.

Ο τεχνικός της Ομόνοιας έθεσε ως στόχο μέχρι τότε, με την έναρξη των εργομετρικών εξετάσεων (26 Ιουνίου) να έχει στη διάθεσή του το 95% του ρόστερ. Πιστεύει πως, υπάρχει ο χρόνος για να πετύχει κάτι τέτοιο.

Θα απομένουν 1-2 πινελιές για να ολοκληρωθεί το παζλ, που θα θελήσει να τις προσθέσει στην πορεία, αναλόγως στις θέσεις που θα κριθεί αναγκαία η προσθήκη των ποδοσφαιριστών. Πόσο μάλλον όταν εντός Ιουλίου ίσως και Αυγούστου είναι δυνατό να προκύψουν αξιόλογες περιπτώσεις, με τους ποδοσφαιριστές να ρίχνουν τις απαιτήσεις που έχουν σήμερα.

Ο προπονητής της Ομόνοιας στόχευσε ψηλά, θέλοντας οι ποδοσφαιριστές που θα εντάξει στο δυναμικό της ομάδας να είναι σε θέση να κάνουν τη διαφορά. Πρόκειται για εγνωσμένης αξίας παίκτες, που είναι λογικό να υπάρχει ενδιαφέρον κι από άλλες ομάδες και ο Χριστοδούλου είναι σε ανοιχτή γραμμή μαζί τους για να τους πείσει να φορέσουν τη φανέλα με το τριφύλλι στο στήθος.

Το έργο του δεν φαντάζει εύκολο, όμως λόγω των διασυνδέσεων που έχει κυρίως στην Πορτογαλία, προσδοκεί πως θα έχει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Θα αποσπάσει δηλαδή το «ναι» των ποδοσφαιριστών, εξέλιξη που θα του επιτρέψει να δημιουργήσει την ομάδα που οραματίζεται.

Στην Ομόνοια στηρίζουν πολλά στις επιλογές του Κύπριου τεχνικού, για τη δημιουργία δυνατού συνόλου, ικανού να ανταποκριθεί στις προσδοκίες όλων στο σύλλογο. Ο Χριστοδούλου επιστρέφει σήμερα στην Κύπρο και αφού θα έχει κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον πρόεδρο, να τον ενημερώσει για τις επαφές που είχε στην Πορτογαλία, λογικά την ερχόμενη βδομάδα θα προκύψουν συμφωνίες και ανακοινώσεις μετεγγραφών.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ