aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΣτο τραπέζι για να βρουν το… λάθος

Στο τραπέζι για να βρουν το… λάθος

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ

Πολύ σημαντική χαρακτηρίζεται η σημερινή συνεδρία του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομόνοιας, αφού αναμένεται ότι θα παρθούν οι καλύτερες δυνατές αποφάσεις με στόχο τη βελτίωση της ομάδας σε όλους ανεξαιρέτως τους τομείς.

Ο προβληματισμός μετά από την ισοπαλία με τη Δόξα είναι τεράστιος στο πράσινο οικοδόμημα και ο πρόεδρος του συλλόγου Αντώνης Τζιωνής μαζί με τους συνεργάτες του αλλά και τον Νίκο Νταμπίζα, μέσα από διάλογο θα αξιολογήσουν την κατάσταση όπως έχει διαμορφωθεί μέχρι σήμερα, προκειμένου να βρουν το… λάθος για να το διορθώσουν άμεσα.

Ήδη από χθες έχουν αρχίσει επαφές ανάμεσα στα κορυφαία διοικητικά στελέχη και τον τεχνικό διευθυντή, του οποίου η άποψη ίσως διαδραματίσει σημαντικό ρόλο για το τι πρέπει να αλλάξει. Πάντως και ο καθ’ ύλην αρμόδιος για τα θέματα προγραμματισμού της Ομόνοιας είναι προβληματισμένος, όπως φάνηκε και κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου μετά το τέλος του προχθεσινού αγώνα.

Είναι κοινό μυστικό ότι οι ευθύνες… αγγίζουν τον προπονητή Τζον Κάρβερ, ο οποίος έχει χάσει μεγάλο μέρος της εμπιστοσύνης του κόσμου του «τριφυλλιού», με αποτέλεσμα να δέχεται και πολλά επικριτικά σχόλια.

Ο Άγγλος τεχνικός ανέλαβε μεν την ευθύνη για την προχθεσινή άσχημη εμφάνιση της ομάδας, όμως κακά τα ψέματα μετά από αρκετά επίσημα παιχνίδια σε Κύπρο και Ευρώπη δεν παρατηρήθηκε βελτίωση.

Φυσικά, ούτε οι ποδοσφαιριστές είναι άμοιροι ευθυνών για την αγωνιστική παρουσία της ομάδας στα πλείστα παιχνίδια. Η διοίκηση πάντως αφουγκράζεται την απογοήτευση των οπαδών και δείχνει πρόθεση να επιληφθεί του θέματος πριν το τρένο σφυρίξει τρεις φορές.

Δεν αποκλείεται, λοιπόν το ενδεχόμενο να τεθεί και θέμα προπονητή στη σημερινή συνεδρία, κάτι που για την ώρα δεν έχει επιβεβαιωθεί από τα επίσημα χείλη των πρασίνων.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ