aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΣτο στόχαστρο της Ομόνοιας ο Κλωναρίδης (επιβεβαίωση από Ελλάδα)

Στο στόχαστρο της Ομόνοιας ο Κλωναρίδης (επιβεβαίωση από Ελλάδα)

Για την περίπτωση του Βίκτωρα Κλωναρίδη φαίνεται να ενδιαφέρεται η Ομόνοια συμφώνα με ελλαδικά δημοσιεύματα. Για την πιθανότητα μετεγγραφής του Κλωναρίδη στην Ομόνοια είχαμε αναφερθεί πριν μερικές μέρες και σήμερα η είδηση παίζει και στα ελλαδικά ΜΜΕ.

Ενδεικτικά το δημοσίευμα του «novasports.gr»:

«Την περίπτωση του Βίκτορα Κλωναρίδη φέρεται να εξετάζει η Ομόνοια για την ενίσχυση της επιθετικής της γραμμής, με τον Νίκο Νταμπίζα να είναι έτοιμος να ξεκινήσει επαφές με τον Παναθηναϊκό, για την απόκτηση του παίκτη. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Κλωναρίδης αναζητεί τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, καθώς δύσκολα θα πάρει αρκετό χρόνο συμμετοχή την εφετινή σεζόν στον Παναθηναϊκό, καθώς δε συμπεριλαμβάνεται στα πλάνα του Αντρέα Στραματσιόνι για το βασικό σχήμα.

Ο 24χρονος ποδοσφαιριστής βρίσκεται στο στόχαστρο της κυπριακής ομάδας, η οποία θα προσπαθήσει να τον αποκτήσει είτε με κανονική μετεγγραφή, είτε με τη μορφή δανεισμού. Ο Νταμπίζας θα προσπαθήσει να πείσει τόσο τον Έλληνα παίκτη να συνεχίσει την καριέρα του στην Κύπρο, όσο και τον Παναθηναϊκό να ρίξει τις απαιτήσεις του, για την παραχώρηση του παίκτη».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ