aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΣτο περίμενε για τους Τουρέ και Βύντρα

Στο περίμενε για τους Τουρέ και Βύντρα

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Δυο ποδοσφαιριστές που διατηρούν συμβόλαιο με την Ομόνοια και δεν υπολογίζονται για τη νέα σεζόν από τον Πάμπο Χριστοδούλου, Τουρέ και Βύντρα, συνεχίζουν την αναζήτηση νέας ομάδας. Πρόκειται για δυο διαφορετικές περιπτώσεις.

Ο Τουρέ έκανε προετοιμασία με την Ομόνοια, δηλώνει ακόμη παρών και στις προπονήσεις και στα φιλικά παιχνίδια, μέχρι την εξεύρεση από τον μάνατζέρ του ομάδας για να παραχωρηθεί με τη μορφή δανεισμού. Στην Ομόνοια αναμένουν ενημέρωση. Ως γνωστόν, ο 23χρονος μέσος διατηρεί ακόμη δυο χρόνια συμβόλαιο με την Ομόνοια. Για να τον παραχωρήσει με ελευθέρα μετεγγραφή ο σύλλογος της Λευκωσίας θα πρέπει να ικανοποιηθεί οικονομικά.

Όσον αφορά στον Βύντρα, συνεχίζει την αναζήτηση ομάδας. Εκφράζεται η πίστη από πλευράς πρασίνων ότι ο Ελλαδίτης αμυντικός θα καταλήξει σε συμφωνία με κάποιο σύλλογο, αφού υπήρξε ενδιαφέρον. Ίσως δούμε το ίδιο σκηνικό με πέρσι, με τον Βύντρα να υπογράφει συμβόλαιο με την Ομόνοια στις 29 Αυγούστου, λίγο πριν εκπνεύσει δηλαδή η μετεγγραφική περίοδος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ