aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΣτο Νοσοκομείο ο Χρήστος Πατσατζόγλου

Στο Νοσοκομείο ο Χρήστος Πατσατζόγλου

Σύμφωνα με το ethnos.gr ο Χρήστος Πατσατζόγλου μετέβη στον Ευαγγελισμό πριν από λίγη ώρα από τη σύζυγό του η οποία επίσης παρουσιάζει συμπτώματα της νόσου covid19.
Στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός διακομίστηκε ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής, ο Χρήστος Πατσατζόγλου, ο οποίος έχει διαγνωστεί με κορωνοϊό.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του ethnos.gr, τα συμπτώματα του πρώην ποδοσφαιριστή χειροτέρεψαν ενώ ήταν στο σπίτι του και ο κορβωνοϊός φαίνεται να τον κατέβαλε.

Θετική στον ιό είναι και η σύζυγός του. Άγνωστο παραμένει αν θα κάνει εισαγωγή ή αν θα αποχωρήσει αφού του χορηγηθεί αγωγή. Ο πρώην ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας είχε βρεθεί θετικός στον κορωνοϊό και είχε τεθεί σε κατ’ οίκον καραντίνα.

Ωστόσο τις δύο τελευταίες μέρες η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε με αποτέλεσμα να κριθεί αναγακία η εισαγωγή του σε νοσοκομείο αναφοράς για τον κορωνοϊό.

Ο Χρήστος Πατσατζόγλου μετέβη στον Ευαγγελισμό το βράδυ της Τετάρτης με τη σύζυγό του η οποία επίσης παρουσιάζει συμπτώματα της νόσου covid19.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ