aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΣτο μικροσκόπιο τα πεπραγμένα των διεθνών της Ομόνοιας

Στο μικροσκόπιο τα πεπραγμένα των διεθνών της Ομόνοιας

Δέκα ποδοσφαιριστές της Ομόνοιας είχαν τις προηγούμενες μέρες υποχρεώσεις με τις εθνικές ομάδες της χώρας τους και οι πράσινοι καταγράφουν τις επιδόσεις τους.

Εθνική Κύπρου

Σπουδαία νίκη για την Κύπρο μας επί της Σλοβενίας με 1-0 για την 3η αγωνιστική της προκριματικής φάσης του παγκοσμίου κυπέλλου. Η ομάδα μας έφτασε στους τέσσερις βαθμούς. Στο αρχικό σχήμα ήταν οι Γιάννης Κούσουλος και Φώτης Παπουλής, ενώ ως αναπληρωματικός αγωνίστηκε ο Λοΐζου. Στον πάγκο έμειναν οι Τζιωνής και Παναγή.

Εθνική Ελλάδας

Ως αναπληρωματικός αγωνίστηκε ο Χάρης Μαυρίας στο ισόπαλο 1-1 της Ελλάδας με τη Γεωργία, περνώντας στον αγώνα στο 42’. Μετά τους δύο πρώτους αγώνες της στον όμιλο η Ελλάδα είναι στη 3η θέση με δύο βαθμούς.

Εθνική Σλοβακίας

Σημαντική νίκη πανηγύρισαν οι Τόμας Χούμποτσαν και Μίχαλ Ντούρις με την εθνική Σλοβακίας, η οποία επικράτησε της Ρωσίας με 2-1. Στο αρχικό σχήμα ήταν ο Χούμποτσαν, που έδωσε την ασίστ για το δεύτερο γκολ, ενώ ως αναπληρωματικός αγωνίστηκε ο Ντούρις. Ο αγώνας εντασσόταν στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστική των προκριματικών του παγκοσμίου κυπέλλου. Οι Σλοβάκοι βρίσκονται στη 3η θέση του ομίλου με πέντε βαθμούς.

Εθνική Ουγγαρίας

Βασικός για ολόκληρο το παιχνίδι αγωνίστηκε στην εκτός έδρας νίκη της Ουγγαρίας επί της Ανδόρρας με 1-4 ήταν ο Άνταμ Λανγκ. Οι Ούγγροι μετά από τρεις αγώνες βρίσκονται στη 2η θέση του ομίλου με επτά βαθμούς.

Εθνική Νιγηρίας

Στην αποστολή της Νιγηρίας στη νίκη 3-0 απέναντι στο Λέσοθο ήταν ο Αμπντουλαχί Σέχου. Οι «αετοί» ολοκλήρωσαν στη 1η θέση του ομίλου με 14 βαθμούς και εξασφάλισαν τη συμμετοχή τους στο επόμενο Africa Cup of Nations.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ