aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΣτο... κόκκινο η αγωνία, μαθαίνει τα νεότερα και για Παναγή η Ομόνοια

Στο… κόκκινο η αγωνία, μαθαίνει τα νεότερα και για Παναγή η Ομόνοια

Απίστευτο κι όμως αληθινό αυτό συμβαίνει από χθες (13/10) στην Ομόνοια. Ο Χένινγκ Μπεργκ και οι συνεργάτες του, είδαν τους δύο πρωτοκλασάτους τερματοφύλακες της ομάδας να τραυματίζονται σε διάστημα λίγων ωρών, γεγονός που σόκαρε και ανησύχησε την οικογένεια των πρασίνων.

Ο Ουζόχο τραυματίστηκε σοβαρά στο γόνατο στο φιλικό της Νιγηρίας κόντρα στη Βραζιλία, ενώ ο Παναγή αποχώρησε και αυτός με πρόβλημα στο γόνατο από το παιχνίδι της Κύπρου με τη Ρωσία. Όλα αυτά, έξι μέρες πριν το ντέρμπι του «τριφυλλιού» με την Ανόρθωση, ενώ στο «Ηλίας Πούλλος» αναμένουν με αγωνία τα αποτελέσματα των ιατρικών εξετάσεων. Όπως πληροφορούμαστε, η Ομόνοια αναμένει ενημέρωση από την ΚΟΠ και για την κατάσταση του Κύπριου κίπερ, η οποία θα προκύψει εντός της ημέρας (14/10), καθώς πέρασε από MRI.

Διαβάστε επίσης: Ουζόχο: Χειρουργείο και πολύμηνη απουσία…

O Κυριακίδης ετοιμάζεται για το ντεμπούτο του με τη φανέλα των πρασίνων σε επίσημο παιχνίδι, καθώς φαντάζει εξαιρετικά δύσκολο να προλάβει ο Παναγή. Το έργο του νεαρού μόνο εύκολο δεν είναι, αφού θα βρεθεί απέναντι σε μια ποιοτική ομάδα, ωστόσο έχει ενώπιον του μια τεράστια ευκαιρία να παρουσιαστεί αντάξιος των προσδοκιών.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ