aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΣτο Ισραήλ αποκαλύπτουν επαφές της Ομόνοιας με τον Εζρά (video)

Στο Ισραήλ αποκαλύπτουν επαφές της Ομόνοιας με τον Εζρά (video)

Δημοσίευμα της ιστοσελίδας «sport5.co.il», που θεωρείται από τις πιο έγκυρες στο Ισραήλ, αποκαλύπτει επαφές της Ομόνοιας με τον 30χρονο μεσοεπιθετικό της Χάποελ Μπερ Σέβα, Χεν Εζρά… Μάλιστα στο ρεπορτάζ τονίζεται ότι ο παίκτης παρόλο που διατηρεί συμβόλαιο για ακόμη ένα χρόνο ζήτησε να αποχωρήσει, ενώ αύριο επαφές με τη διοίκηση των πρασίνων. «Εάν τα βρουν στον μισθό, ο 30χρονος μέσος θα υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις και θα υπογράψει, αφού ζήτησε από τη διοίκηση της Μπερ Σέβα να αποδεσμευτεί», τονίζεται στο δημοσίευμα.

Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις πίσω από το φορ. Είναι διεθνής με την Ανδρών του Ισραήλ, ενώ άρχισε την καριέρα του από την Μακάμπι Νετάνια, περνώντας και ως δανεικός από την Χαποέλ Κφαρ Σαπά πριν πάει στην Μακάμπι Χαϊφα με μετεγγραφή που κόστισε κοντά στις 850.000 ευρώ. Ακολούθως πήρε μετεγγραφή ως ελεύθερος στην Χάποελ Τελ Αβίβ στην οποία παρέμεινε ενάμιση χρόνο και μετά πήγε στην Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ για να καταλήξει πέρσι στην Χάποελ Μπερ Σέβα.

Ακολουθεί η καριέρα του παίκτη μέχρι σήμερα και βίντεο με καλές του στιγμές…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ