aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΣτο «Ηλίας Πούλλος» Ομονοιάτες, «επίθεση» σε Γκόμεθ

Στο «Ηλίας Πούλλος» Ομονοιάτες, «επίθεση» σε Γκόμεθ

Αντιδράσεις προκάλεσε στους οπαδούς της Ομόνοια η ήττα με κεταβεσμένα τα χέρια από τον ΑΠΟΕΛ που ήταν η πέμπτη διαδοχική για τους πράσινους στο πρωτάθλημα.

Φίλοι του τριφυλλιού μετά το τέλος της αναμέτρησης που βρήκε νικητές τους γαλαζοκίτρινους με 2-0 πήγαν στο «Ηλίας Πούλλος» εκφράζοντας την απόγνωσή τους για το… χάλι που παρουσιάζει η ομάδα από την αρχή της σεζόν.

Διαβάστε επίσης: Γκόμεθ για Αναστασίου: «Θα σας εξηγήσω για την επιλογή που έγινε»

«Κόκκινο πανί» αποτέλεσε ο τεχνικός διευθυντής, Άνχελ Γκόμεθ, στον οποίο επιρρίπτουν τις περισσότερες ευθύνες. Οι φίλοι της Ομόνοιας, τα «έψαλλαν» γενικά σε όλη την ομάδα, με τον Ισπανό τεχνικό διευθυντή να δέχεται τα περισσότερα πυρά. Ο Άνχελ Γκόμεθ είναι πλέον ανεπιθύμητος από τους πλείστους οπαδούς των πρασίνων, καθώς είναι αυτός που έχει την κύρια ευθύνη για την κακή αγωνιστική εικόνα της ομάδας τους.

Διαβάστε επίσης: Ξέσπασε σε κλάματα ο Ενρίκες μετά το ντέρμπι, τον αγκάλιασε ο Σόουζα

Όσον αφορά στους ποδοσφαιριστές, αυτοί βρισκόντουσαν, σε κακή ψυχολογική κατάσταση και μάλιστα κάποιοι εξ αυτών όπως οι Βύντρα και Ενρίκες ξέσπασαν σε «λυγμούς».

*φωτογραφία αρχείου

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ