aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΣτο γόνατο οι τραυματισμοί Παναγή και Ουζόχο, η προσοχή στα MRI

Στο γόνατο οι τραυματισμοί Παναγή και Ουζόχο, η προσοχή στα MRI

Σε διάστημα μερικών ωρών η Ομόνοια είδε τους δύο τερματοφύλακές της, Φράνσις Ουζόχο και Κωνσταντίνο Παναγή να τραυματίζονται και μάλιστα στο ίδιο σημείο. Ο Νιγηριανός πορτιέρε είχε εξαιρετική παρουσία στην αναμέτρηση με την Βραζιλία, όμως στο 62΄ προσγειώθηκε άτσαλα στο έδαφος και τραυματίστηκε στο γόνατο, με αποτέλεσμα να οδηγηθεί εκτός γηπέδου με φορείο και στη συνέχεια να μεταφερθεί σε νοσοκομείο για εξετάσεις.

Λίγο αργότερα η κακοδαιμονία κτύπησε τον Κωνσταντίνο Παναγή, ο οποίος πήρε γάντια βασικού στο παιχνίδι της Κύπρου με την Ρωσία και στην προσπάθειά του να διώξει την μπάλα ένιωσε ενόχληση και παρά την προσπάθειά του να συνεχίσει δεν μπόρεσε και αντικαταστάθηκε από τον Πάρντο.

Διαβάστε επίσης: «Κλαίει» ο Ουζόχο: «Σκέφτηκα ότι θα πέσουν… πίσω σύντομα ξανά»

Όπως μεταδόθηκε από το ΡΙΚ ο τραυματισμός του Παναγή είναι επίσης στο γόνατο και οι πρώτες εκτιμήσεις είναι ανησυχητικές. Περισσότερες λεπτομέρειες για την κατάσταση της υγείας των δύο παικτών αναμένονται μετά τις εξετάσεις στις οποίες θα υποβληθούν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ