aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΣτο εξωτερικό για ποδοσφαιριστές Πάμπος-Μάκης

Στο εξωτερικό για ποδοσφαιριστές Πάμπος-Μάκης

Εκμεταλλεύονται το πρόγραμμα προπονήσεων της Ομόνοιας, ο προπονητής, Πάμπος Χριστοδούλου και ο διευθυντής ποδοσφαίρου, Μάκης Παπαϊωάννου, για να παρακολουθήσουν από κοντά υποψήφιους μετεγγραφικούς στόχους της ομάδας. Όπως πληροφορείται η ιστοσελίδα μας, Goal.com.cy σήμερα, αύριο και την Πέμπτη οι Χριστοδούλου και Παπαϊωάννου θα βρίσκονται στη Βουλγαρία, ώστε να δουν από κοντά, σε αγώνες και προπονήσεις, ποδοσφαιριστές που ενδιαφέρουν την ομάδα.

Όπως μαθαίνουμε, σήμερα θα παρακολουθήσουν το Σλάβια Σόφιας – Τσέρνο Μόρε, αύριο το Μπλαγκόεβγκραντ – Έταρ και την Πέμπτη το Βερέγια – Λουτογκόρετς. Ουσιαστικά, θα αξιολογήσουν την αγωνιστική τους κατάσταση, ώστε να καταλήξουν σε ασφαλή συμπέρασμα για το κατά πόσο μπορούν, εάν αποκτηθούν τον Ιανουάριο, να βοηθήσουν άμεσα την Ομόνοια. Η απουσία του Πάμπου Χριστοδούλου δεν επηρεάζει την προετοιμασία της ομάδας για τον αγώνα με την ΑΕΚ.

Σήμερα προπόνησε το πρωί την ομάδα, την Τετάρτη στο πρόγραμμα προπονήσεων υπάρχει ρεπό, ενώ την Πέμπτη οι ποδοσφαιριστές θα προπονηθούν στο γυμναστήριο, υπό την ευθύνη – όπως πάντα – των γυμναστών της ομάδας, Σωτήρη Χαραλάμπους και Παύλου Κίναν. Από την Παρασκευή ο Πάμπος Χριστοδούλου θα αναλάβει ξανά τις προπονήσεις και θα προετοιμάσει την ομάδα για τον αγώνα της Δευτέρας με την ΑΕΚ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ