aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΣτο Ερεβάν με ελλείψεις και αισιοδοξία για ευρωπαϊκό… ποδαρικό!

Στο Ερεβάν με ελλείψεις και αισιοδοξία για ευρωπαϊκό… ποδαρικό!

Η αποστολή της Ομόνοιας αναχώρησε για το Ερεβάν της Αρμενίας με ναυλωμένη πτήση της ελληνικής εταιρίας Astra Airlines από το αεροδρόμιο Λάρνακας. Η αποστολή θα αφιχθεί στις 13:05 ώρα Αρμενίας (12:05 ώρα Κύπρου), ενόψει του πρώτου αγώνα για τον α’ προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ, με αντίπαλο την Μπάναντς.

Η επιστροφή της αποστολής είναι προγραμματισμένη για την Παρασκευή 1 Ιουλίου 2016, με τη ναυλωμένη πτήση της Astra Airlines να αναχωρεί από το Ερεβάν στις 01:10 ώρα Αρμενίας (00:10) και να επιστρέφει στην Κύπρο στις 03:05 (ώρα Κύπρου).

Οι υποχρεώσεις αρχίζουν νωρίς για την ομάδα της Λευκωσίας, αφού το απόγευμα της Πέμπτης (19:00) θα κληθεί να αντιμετωπίσει την Μπάνατς Αρμενίας για τον 1ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ.

Το «τριφύλλι» θα αρχίσει την προσπάθειά του από την πρωτεύουσα της Αρμενίας, προσδοκώντας ότι το ταξίδι θα είναι μακρινό. Παρά τις ελλείψεις στο ρόστερ, τις πολλές αλλαγές σ’ αυτό, την παρουσία νέου τεχνικού τιμ που θέλησε να επιφέρει νέα φιλοσοφία, στις τάξεις της Ομόνοιας επικρατεί αισιοδοξία για θετικό ξεκίνημα.

Οι πράσινοι θα κάνουν δυο προπονήσεις επί αρμένικου εδάφους. Η σημερινή θα γίνει σε γήπεδο που θα παραχωρηθεί στην ομάδα της Λευκωσίας και η αυριανή τελευταία στο «Vazgen Sargsyan Republican Stadium» (19:00), γήπεδο που θα φιλοξενήσει την αυριανή αναμέτρηση.

Πριν από την τελευταία προπόνηση θα παραχωρηθεί συνέντευξη Τύπου από τον Τζον Κάρβερ. Η επιστροφή της αποστολής θα γίνει λίγες ώρες μετά το τέλος του αγώνα και θα είναι στην Κύπρο τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής.

Γύρω στους 50 οπαδούς της Ομόνοιας, δήλωσαν θα ταξιδέψουν με τη πτήση των πρασίνων και θα είναι δίπλα στην ομάδα τους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ