aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑ«Στο μπλοκάκι σημειώσαμε αυτό...»

«Στο μπλοκάκι σημειώσαμε αυτό…»

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Ομόνοιας, Ανδρεάς Δημητρίου, μίλησε σήμερα στον Active και στην εκπομπή «Τα Λέμε Όλα». Αναφέρθηκε στο προηγούμενο παιχνίδι, το επόμενο με την Πάφος FC, αλλά και τα… παράπονα για τη διαιτησία από τον Εθνικό Άχνας.

«Όλοι είδαμε πόσο σημαντικό ήταν να κερδίζουμε. Γνωρίζαμε πως επειδή ήταν το πρώτο ματς δεν θα είχαμε διάρκεια σε ψηλό ρυθμό και σκεφτόμασταν μόνο τους τρεις βαθμούς. Κατά τη διάρκεια της σεζόν η ομάδα θα αποκτά ρυθμό και θα βελτιώνεται. Έχουν βγει χρήσιμα συμπεράσματα από τεχνικής άποψης και λειτουργικότητας. Είναι ευχαριστημένη η τεχνική ηγεσία λαμβάνοντας υπόψη τα δεδομένα της εποχής. Δημιουργήσαμε πολλές φάσεις και μπορούσαμε να τελειώναμε το ματς πολύ νωρίς. Στο μπλοκάκι σημειώσαμε αυτό. Πως μπορούμε δηλαδή να τελειώνουμε πιο εύκολα τις φάσεις. Φτιάξαμε δέκα ευκαιρίες με πλουραλισμό στο πρώτο μέρος. Επιτεθήκαμε από τα άκρα, από τον άξονα, με στατικές φάσεις και με διάφορους άλλους τρόπους. Χρειαζόμασταν περισσότερη συγκέντρωση και σοβαρότητα, αλλά θα έρθουν αυτά στα επόμενα παιχνίδια. Κάποιοι παίζουν για πρώτη φορά μεταξύ τους και κάποιοι συνδυασμοί που δουλεύτηκαν δεν βγήκαν», το αρχικό του σχόλιο.

Και πρόσθεσε: «Αναμέναμε πως δεν θα ήταν εφικτό να είχαμε διάρκεια στην απόδοσή μας, λόγω του ότι ήταν το πρώτο παιχνίδι μιας ομάδας με 15 νέους ποδοσφαιριστές. Είχαμε ένα εκρηκτικό 30λεπτο, διάστημα στο οποίο φανερώσαμε αρετές και αγωνιστικά χαρακτηριστικά που ταιριάζουν στο εκτόπισμα της Ομόνοιας. Έπειτα, φυσιολογικά ο ρυθμός μας είχε αυξομειώσεις. Δεν θα μπορούσε, τέτοια εποχή, να συμβεί κάτι διαφορετικό. Τα συμπεράσματα που έβγαλε η τεχνική ηγεσία από το πρώτο παιχνίδι, σε όλους τους τομείς, ήταν πολύ χρήσιμα και θα μας βοηθήσουν καθοριστικά στην προσπάθεια που γίνεται για να ανεβάσουμε τα επίπεδα αγωνιστικής ετοιμότητας της ομάδας».

Ακολούθως, ο Δημητρίου, τόνισε: «Δεν υπάρχουν εύκολα ματς. Όλοι θέλουν να βγάλουν τον καλύτερό τους εαυτό απέναντί μας. Αυτό περιμένουμε και κόντρα στην Πάφο. Αδιαπραγμάτευτος στόχος είναι η νίκη. Πιστεύουμε πραγματικά πως όσο παίρνουμε αγωνιστικά λεπτά θα είμαστε καλύτεροι. Σεβόμαστε την Πάφο και οι προοπτικές διάκρισης είναι αρκετά καλές άσχετα αν δεν άρχισε ιδανικά και θα προετοιμαστούμε σοβαρά με επαγγελματισμό με προτεραιότητα να κερδίσουμε. Δεδομένο το sold out 2300 εισιτηρίων που έχουμε στη διάθεσή μας. Το θέμα είναι πότε θα γίνει. Αν δεν εξαντληθούν μέχρι την Παρασκευή, θα ανοίξουν ταμεία στο γήπεδοΠροσεγγίζουμε το παιχνίδι με επαγγελματισμό και σοβαρότητα. Εμείς θα είμαστε σε καλύτερο βαθμό ετοιμότητας σε σχέση με την πρεμιέρα. Τα επίσημα παιχνίδια είναι αυτά που θα μας βοηθούν να αναπτύσσουμε τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά που θέλουμε να έχει η Ομόνοια».

Καταλήγοντας, ο εκπρόσωπος Τύπου της Ομόνοιας, τόνισε: «Δεν ξέρω αυτός που επιμελήθηκε το δελτίο αν το έγραψε με οπαδικό ή αντικειμενικό σκεπτικό. Δεν υπήρχε επιθετικό φάουλ στο πρώτο γκολ, ούτε οφ σάιντ στο δεύτερο. Πρόκειται για δύο φάσεις για τις οποίες δεν ασχολήθηκε κανείς και δεν γνωρίζω γιατί διαπιστώθηκαν με αυτό τον τρόπο από αυτόν που σύνταξε το δελτίο Τύπου. Υπήρχε πολύ καλό κλίμα μετά το παιχνίδι με τους ανθρώπους της αντίπαλης ομάδας και δεν υπήρχε ούτε υπόνοια ότι θα συζητιόνταν η διαιτησία. Δεν παρουσιάστηκε το παραμικρό, ούτε λεκτική αντιπαράθεση ούτε τίποτα ανάμεσα στον κόσμο. Συγχαίρουμε και τους οπαδούς της Ομόνοιας και τους λιγοστούς της Άχνας και τέτοιες ενέργειες τιμούν το ποδόσφαιρό μας (σ.σ. αναφέρθηκε στη συγχαρητήρια ανακοίνωση Εθνικού Άχνας)».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ