aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΣτο αστυνομικό τμήμα ο Λαμκέλ Ζε, καταγγέλλει τους οπαδούς της Αντβέρπ

Στο αστυνομικό τμήμα ο Λαμκέλ Ζε, καταγγέλλει τους οπαδούς της Αντβέρπ

Η Κόρτραϊκ επικράτησε την Κυριακή της Αντβέρπ με 2-1, για το βελγικό πρωτάθλημα με τον Λαμκέλ Ζε να είναι ο πρωταγωνιστής, για μη αγωνιστικούς λόγους. Ο Καμερουνέζος ήταν αυτός που έδωσε την ασίστ για το πρώτο γκολ της ομάδας του και το πανηγύρισε με την ψυχή του, σαν να σκόραρε ο ίδιος, μπροστά από τους οπαδούς της πρώην ομάδας του (η φάση στο 0:48 του βίντεο).  Αυτό προκάλεσε την… έκρηξη των οπαδών της Αντβέρπ, που του πέταξαν πλαστικά ποτήρια. Ο ίδιος συνέχισε να προκαλεί «αναγκάζοντας» τον διαιτητή να τον τιμωρήσει με κίτρινη κάρτα.


Μετά το ματς ο Ζε έδωσε συνέχεια… Δημοσίευσε βίντεο στο Instagram πανηγυρίζοντας και γράφοντας: «Γ@μω την Αντβέρπ». Εξαγρίωσε έτσι, ακόμα περισσότερο τους οπαδούς της ομάδας, που του έστειλαν πολλά ρατσιστικά μηνύματα. Ο ίδιος δημοσίευσε μερικά γράφοντας ξανά: «Το αποτέλεσμα μετά την ήττα».

«Έλαβα περίπου εκατό μηνύματα», είπε μετά. «Δεν με επηρεάζει πραγματικά. Δεν πρόκειται να με αποσταθεροποιήσουν με τέτοια σχόλια, αλλά πιστεύω ότι είναι κρίμα που εξακολουθεί να συμβαίνει στον σημερινό κόσμο του ποδοσφαίρου. Δεν πρέπει να είναι σε ένα γήπεδο. Κάντε κριτική ό,τι θέλετε , αλλά όχι ρατσισμός».

Ο Λαμκέλ Ζε θα υποβάλει μήνυση κατά των ανθρώπων που τον αντιμετώπισαν ρατσιστικά, όπως ενημέρωσε. «Ο σύλλογος το ζήτησε, δεν είναι μόνο δική μου απόφαση. Δεν με ενοχλεί, το άφησα αμέσως μακριά μου. Θα πάω στο αστυνομικό τμήμα του Κόρτραϊκ την Πέμπτη».

Κάποια από τα ρατσιστικά μηνύματα που δέχτηκε και δημοσίευσε:

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ