aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑΣτο 90’+3 η Ομόνοια δεν έχασε, αλλά βγήκε χαμένη (vds & pics)

Στο 90’+3 η Ομόνοια δεν έχασε, αλλά βγήκε χαμένη (vds & pics)

ΤΗΣ ΑΓΑΘΗΣ ΚΛΩΝΑΡΗ

Στα πιο μεγάλα… θέλω, κάνει πίσω. Δόξα και Ομόνοια εξήλθαν ισόπαλες (2-2) στο παιχνίδι της 20ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Οι πράσινοι της Λευκωσίας δεν κατάφεραν να εκμεταλλευτούν την ήττα της 6ης Νέας Σαλαμίνας από την Ανόρθωση, όμως μείωσαν στο -3 από την εξάδα και τους ερυθρόλευκους. Αποτελεσματική η ομάδα της Κατωκοπιάς, εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες που σημείωσε, αδιόρθωτη η ομάδα του Αναστασίου η οποία παρά τα δύο δοκάρια και τις πολλές φάσεις, δεν κατάφερε να πάρει το τρίποντο. Για τους φιλοξενούμενους σκόραραν οι Παβλόφ (26′) και Παπαφώτης (46′), ενώ για τους γηπεδούχους οι Μαυρίας (80′) και Κολοβός (90’+3)

Στα αξιοσημείωτα του αγώνα, ο τραυματισμός του Λόρα (μάλλον στο γόνατο) ο οποίος πέρασε εκτός στο 12ο λεπτό της αναμέτρησης, και οι κίτρινες των Πρετσέ και Σωτηρίου οι οποίοι χάνουν τα επόμενα παιχνίδια της ομάδας τους με Ανόρθωση και Ερμή αντίστοιχα.

Η Ομόνοια κατέγραφε τις πιο ξεκάθαρες ευκαιρίες, η Δόξα ωστόσο κατάφερε να βρει τον δρόμο για τα δίκτυα στο πρώτο μέρος. Οι πράσινοι της Λευκωσίας σημείωσαν την πρώτη τους φάση στο 18’ έπειτα από κεφαλιά του Ραμίρες την οποία απέκρουσε εξαιρετικά ο Γκρέμσλ, ενώ έξι λεπτά αργότερα το συρτό μακρινό σουτ του Σοάρες σταμάτησε στο δοκάρι. Η ομάδα του Χατζηλούκα στο 26’ άνοιξε το σκορ με τον Παβλόφ, ο οποίος μετά από εκτέλεση κόρνερ νίκησε τον Λοέ, πήδηξε πιο ψηλά απ’ όλους και με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίκτυα του Μεχίας. Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να έχουν την μπάλα στην κατοχή τους, όμως η Δόξα στο 41’ έφτασε κοντά στο δεύτερο γκολ όταν το πλασέ του Κάρλος πέρασε μόλις έξω έπειτα από κόντρα. Η τελευταία φάση του πρώτου μέρους άνηκε στην Ομόνοια όταν η κεφαλιά του Γκόμεθ σταμάτησε (ξανά) στο δοκάρι του Γκρέμσλ.

Αποφασισμένη να βάλει τις βάσει για τη νίκη παρουσιάστηκε η Δόξα στο δεύτερο μέρος και το πέτυχε λίγα δευτερόλεπτα μετά το πρώτο σφύριγμα. Στο 46’ ο Κάρλος εκμεταλλεύτηκε την λάθος πάσα του Κούσουλου, έκανε το κοντινό πλασέ, ο Μεχίας απέκρουσε ασταθώς και ο Παπαφώτης στο… ριμπάουντ έστειλε τη μπάλα στα δίκτυα. Παρά τα δύσκολα δεδομένα που προέκυψαν για τους γηπεδούχους, προσπάθησαν να αντιδράσουν και στο 56’ σημείωσαν αξιόλογη φάση με τον Ντάρμπισαϊρ ο οποίος εντελώς μόνος έστειλε τη μπάλα έξω με γυριστό σουτ.

Έπειτα, το μακρινό σουτ του Ραμίρες κατέληξε μόλις άουτ (57’), ενώ αυτό του Ραμίρες (62’) στο σώμα του Γκρέσμλ. Η Ομόνοια μείωσε σε 1-2 στο 80’ μετά από γυριστό πλασέ του Μαυρία ο οποίος έδωσε ελπίδα στην ομάδα του. Οι πράσινοι της Λευκωσίας πίεσαν, και ο Κολοβός στο 90’+3 έσωσε την… παρτίδα, όταν έκανε το κοντινό πλασέ, ο Γκρέμσλ απέκρουσε ασταθώς και ο Ελλαδίτης στο… ριμπάουντ έστειλε τη μπάλα στα δίκτυα για το τελικό 2-2.

Ομόνοια (Γιάννης Αναστασίου): Μεχίας, Λόρα (12′ Γκαφούρ), Βύντρα, Κούσουλος, Πρετσέ (55′ Ζίβετς), Λοέ (55′ Ντάρμπισαϊρ), Σοάρες, Γκόμεθ, Μαυρίας, Κολοβός, Ραμίρες.

Δόξα (Λούκας Χατζηλούκας): Γκρέμσλ, Περέιρα (87′ Μουχτάρης), Μίτρεα, Σωτηρίου, Νελσίνιο, Ασαμόα, Μπόλιεβιτς, Τίνκου, Λουίς Κάρλος, Παπαφώτης (65′ Μπα), Παβλόφ (68′ Ζατλ).

Σκόρερ: 80′ Μαυρίας, 90’+3 Κολοβός / 26′ Παβλόφ, 46′ Παπαφώτης

Κίτρινες: Πρετσέ (3η)Σωτηρίου (3η), Παβλόφ, Μπα, Μπόλιεβιτς

Αποβολές:

Στάδιο: Γ.Σ.Π

Διαιτητής: Θεουλή Χρυσοβαλάντης

Α’ Βοηθός: Στέλιος Νικήτα

Β’ Βοηθός: Γιώργος Γκίνος

4ος:  Νικόλας Νεοκλέους

Παρατηρητής Διαιτησίας: Μιχάλης Αργυρού



 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ