aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΣτο 15ο έβαλε τέλος!

Στο 15ο έβαλε τέλος!

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Η είδηση από τη νίκη της Ομόνοιας επί της ΑΕΛ, πέρα απ’ ότι ήταν η χιλιοστή στα πρωταθλήματα της ΚΟΠ και έγραψε ιστορία, ήταν και το γεγονός ότι διατήρησε το μηδέν παθητικό. Ναι, είναι σημαντικό γιατί προηγήθηκαν 14 συνεχόμενα ματς χωρίς να διατηρήσει ανέπαφη την εστία της. Οκτώ στην περσινή σεζόν και έξι στην τρέχουσα περίοδο. Η τελευταία φορά ήταν στις 18 Μαρτίου 2017, στο ματς με την Ανόρθωση στο ΓΣΠ, με τους πράσινους να παίρνουν τη νίκη με 2-0. Τόσο πέρσι, όσο και φέτος, παρουσίασαν αδυναμίες στην άμυνα, τις οποίες και πλήρωσαν.

Το Σάββατο, όμως, θέλησε να κυνηγήσει την ουσία. Έδωσε έμφαση στην αμυντική συμπεριφορά της, παρόλο που δέχθηκε ευκαιρίες από την ΑΕΛ, με τον Φελτχούιζεν να δηλώνει «παρών» και κράτησε το μηδέν παθητικό. Στοιχείο στο οποίο θα θελήσει να «χτίσει» στη συνέχεια, ώστε να ελπίζει σε ακόμη καλύτερες μέρες. Η σταθερότητα στα πρόσωπα, εφόσον δικαιώνουν τον προπονητή τους για την επιλογή του, η ηρεμία και το καθαρό μυαλό, θα επιτρέψουν στην Ομόνοια να δώσει συνέχεια, στα θετικά αποτελέσματα με μηδέν στην άμυνα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ