aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΣτηρίζει την οικογένεια του αδικοχαμένου Ανδρέα Καΐμη η Ομόνοια

Στηρίζει την οικογένεια του αδικοχαμένου Ανδρέα Καΐμη η Ομόνοια

Δίπλα στην οικογένεια του αδικοχαμένου Ανδρέα Καΐμη στέκεται η Ομόνοια η οποία καλεί τον κόσμο των πρασίνων να ενισχύσουν οικονομικά τους οικείους του. θυμίζουμε πως ο Ανδρέας έχασε τη ζωή του στις 27/12 και ήταν πιστός φίλος του «τριφυλλιού».

Αναλυτικά:

«Χρέος να στηρίξει την οικογένεια του αδικοχαμένου Ανδρέα Καΐμη έχει η μεγάλη οικογένεια της Ομόνοιας.

Ο Ανδρέας Καΐμης έχασε ξαφνικά τη ζωή του σε ηλικία 34 χρόνων τα ξημερώματα της 26ης Δεκεμβρίου, αφήνοντας πίσω του σύζυγο και δύο μικρά αγγελούδια. Υπήρξε πιστός και αφοσιωμένος Ομονοιάτης, πάντοτε στο πλευρό της αγαπημένης του Ομόνοιας. Υπηρέτησε την ομάδα μας ως μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΣΥ.ΦΙ. Λεμεσού.

Η οικογένεια του Ανδρέα, πέρα από αγάπη και υποστήριξη, έχει ανάγκη και οικονομική βοήθεια. Και εδώ είναι που η δική μας συνεισφορά είναι αναγκαία. Υπάρχουν δύο τρόποι για οικονομική ενίσχυση της οικογένειας.

  1. Κατάθεση εισφορών σε τραπεζικό λογαριασμό της οικογένειας
    ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΥΠΡΟΥ
    CY3200 2001 9500 0035 7006 5759 65
    Kaimis Christos
  2. Εισφορές στο Pre Game Fan Day του αγώνα με την ΑΕΚτην ερχόμενη Κυριακή,μεταξύ 14:00 – 16:00. Θα υπάρχει ειδικά διαμορφωμένος χώρος για κατάθεση εισφορών.

Η μεγάλη οικογένεια της Ομόνοιας θα δείξει για ακόμη μια φορά τη μεγαλοψυχία της».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ